KAKAV CIRKUS Isplivale fotografije iz kreveta Anje i Cveleta, bivši zadrugari pokazali gola tela, Todorovićeva doživela totalnu transformaciju (FOTO)
Alo.rs

Turbulentnu vezu Anje Todorović i Jovana Cvijetića Cveleta publika je imala priliku da prati od početka četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, sve dok nedavno nisu napustili velelepno imanje u Šimanovcima. Podsetimo, prvo je Cvele napustio "Zadrugu 4" pre dve nedelje, a Anja je Belu kuću napustila nedelju dana posle njega.

Tokom učešća u "Zadruzi 4", Anja je saznala da ju je Cvele prevario na samom početku njihove veze, kada nije znao da li će taj odnos biti ozbiljan. Zbog ovoga je dolazilo do čestih burnih svađa u Beloj kući, a ovo dvoje zadrugara izgubili su podršku roditelja što se tiče ovog ljubavnog odnosa. Spekulisalo se da li će ostati zajedno, a oni su sve razuverili sinoćnim objavama na društvenoj mreži Instagram.

Prvo je Anja šokirala fanove kada je objavila svoju novu frizuru. Atraktivna zadrugarka bila je prepoznatljiva po svojoj plavoj kosi, koju je juče prefarbala u ljubičasto.

Zbog čega Cvele nije postavio Anju za vođu, čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading