MOŽETE DA GLEDATE I REŽITE! Aleksandra Subotić bez dlake na jeziku oplela po isfrustriranim ženama koje je prozivaju, nije štedela reči, a potkačila i muškarce! (FOTO)
Printscreen

Aleksandra Subotić iznervirala se kada je dobila negativne komentare na društvenim mrežama u toku odgovaranja na pitanja.

Bivša rijaliti zvezda podelila je sa pratiocima na Instagramu kako se oseća povodom svog izgleda, zbog čega je bila na meti prozivki.

- Otkada sam dovela svoju liniju do savršenstva i postala ovako zgodna (moje najbolje izdanje do sada), vidim da to smeta ljudima i da im sve više bodem oči, pa se i tako mnogo polemiše o tome kako ja pričam, da sam izuzetno njanjava i mazna, a to smeta određenom broju ljudi - istakla je Aleksandra na Instagramu i dodala:

Printscreen

 

- A mene tako boli uvo! Ja mogu da budem, jer je meni mnogo lepo u životu, a isfrustrirane ženetine ili još veća sramota ako ste muškog roda - možete da gledate i režite na moje snimke - svaki ružni komentar koji napišete je dokaz koliko sam ja iznad vas - napisala je ona na svom Instagramu vidno izrevoltirana.

Taki objavio snimak i šokirao javnost, komentari na račun zadrugarkinog oca se samo nižu, svi u čudu! Više o tome OVDE.

Komentari (2)

Loading