SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA Evo gde sada živi žena Nenada Aleksića Ša!
Printscreen

Tara Simov, ljubavnica oženjenog repera Nenada Aleksića Ša, juče je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga" zbog agresivnog i nedoličnog ponašanja. Ša je konačnu odluku Velikog šefa dočekao u suzama, te je kroz plač apelovao na svog brata Peđu da se pobrine oko Tare i odvede je u svoj stan, gde je živeo sa suprugom Ivanom, i postara se da joj ništa ne zafali.

Ovim povodom za Pink.rs se oglasila Ivana, Nenadova još uvek zakonita supruga, koja je otkrila, između ostalog, da više ne živi u stanu gde su bili Ša i ona.

Foto: Alo.rs

 

- Ne, nisam više tamo, iselila sam se iz zajedničkog stana. Eto, toliko mogu da vam kažem. Pozdrav - ljubazno je rekla Ivana za Pink.rs. 

Ona je sinoć odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a jedan od njih je imao konstataciju koja je navela mnoge da pomisle da se Ivana sa "Fontane", odnosno Novog Beograda preselila na Mirijevo.

- Nemam šta da te pitam, čekam da te vidim opet u Mirijevu da ti čestitam, kraljice - napisao je Ivani pratilac, a ona je odgovorila:

- Moje Mirijevo - napisala je Ivana, stavila emotikon srca i stavila oznaku za lokaciju kao da se tu nalazi. Da li se Ivana zaista preselila na Mirijevo ili ne, za sada je nepoznato.

TRAŽIĆE OPROST OD REPEROVE SUPRUGE Tara Simov otkrila da joj se ne javlja porodica Aleksić, odlučila je da ode u stan iz kog je izašla Ivana, pa priznala ono što su svi čekali da čuju!

SPOMENULA VLADIMIRA I IVANU Iva sasula Tari i Ša sve ono što misli cela nacija, a uvrede reperove ljubavnice prepričavaće se mesecima, Kaća Grujić odbila da ih komentariše!

SMRŠALA SAM ZBOG SRAMOTE! Ovako je nekada Ivana molila Ša da je ne prevari u rijalitiju, a on je to sada ipak javno učinio sa 20 godina mlađom Tarom!

  Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading