ZATEGLA OČI DO PUCANJA Nina Prlja promenila lični opis, učesnica Parova pokazala modrice i zavoje, izgleda potpuno neprepoznatljivo (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Nina Prlja, koja je priznala da je bila u zatvoru zbog sumnje da je pokušala da prokrijumčari 100 grama kokaina u donjem vešu i telesnim šupljinama 2016. godine se ovoga puta izgleda baš zaigrala sa korekcijama pa sada njeno lice više nema ni nalik onoj Nini Prlji od ranije.

Naime, starleta je ovih dana išla u Tursku kako bi se podvrgla novim estetskim operacijama, a nakon svega je pokazala lice koje je bilo celo u modricama i zavojima, a onda i krajnje rezultate.

Nina je uradila mačje oči i iskosila obrve, pa joj je lice sada toliko zategnuto da su konture skroz drugačije. Sredila je i nos što dodatno doprinosi totalnoj promeni ličnog opisa.

Korisnici društvenih mreža su navodili da je Prlja zategla oči do pucanja i da izgleda potpuno neprepoznatljivo, a komentari su samo pljuštali.

POSEDUJE DVE VILE I OGROMNO BOGATSTVO Otkriveno gde se seli Duško Tošić nakon razvoda, pakuje kofere i odlazi iz Srbije na ovu lokaciju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ljubicicaxx

23.07.2022 17:20

boze na sta lici ..imas li ogledalo devojko