Jelena i Slađa
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Nekadašnjoj učesnici "Parova", Slađani Petrušić, potvrđena je presuda zbog prebijanja Jelene Golubović u pomenutom rijalitiju 2015. godine, a to znači da će, ukoliko i čim kroči u Srbiju, biti uhapšena.

Jelena Golubović se oglasila i istakla da je presudu očekivala mnogo ranije, ali da je pravda spora, ali dostižna.

- Dugo sam čekala da pravda bude zadovoljena, ali sam dočekala. Očekivala sam i oštriju kaznu ali dobro. Ja sam tada bila povređena fuzički, ali i psihički. Povredilo me i to što su neki stali na njenu stranu iako je ona bila nasilna. Važnije je da je ona kažnjena za to što je učinila i treba da ide u zatvor. Ovo je jedini slučaj koji sam dobila kada moja advokatica V. G. nije došla na ročište da me sabotira. Ona mi je upravo i podmetnula papire da potpišem za punomoćje kojim se maltene odričem stana u korist tetke što je van svake pameti, kaže Jelena i osvrće se na to što je na ivici na izgubi krov nada glavom u centru Beograda - ističe Golubovićeva.

HTELI SU DA MI PODMETNU PAPIRE! Oglasila se Jelena Golubović nakon što je Slađa Petrušić oduđena na šest meseci zatvora zbog tuče i prebijanja!

Alo

 

Podsetimo, Jelena je Slađanu tužila zbog batina koje je dobila pre sedam godina, dok su bile učesnice rijalitija "Parovi". Suđenje je vođeno u Trećem osnovnom sudu u Novom Beogradu, gde je Slađana osuđena na šest meseci zatvora.

PATIM I TUGU ČUVAM ZA SEBE! Nataša Pavlović za Alo! sa bolom u glasu prvi put govori o smrti bivšeg supruga Marka Živića i priznaje: Bol ne prolazi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading