VEST DA JE IVAN IZBODEN ŠOKIRALA JE JAVNOST Marinković i Jelena nakon tuče i šamaranja uradili još skandalozniju stvar
Printscreen

Bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković preksinoć je završio u policiji nakon ozbiljnog fizičkog sukoba sa verenicom Jelenom Ilić, nakon čega mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska Ilićevoj, a naloženo mu je i da se iseli iz stana u kojem su zajedno živeli.

Kako je Alo! pisao, žestok sukob između Jelene i Ivana dogodio se pre dve noći, kada je Marinković svojoj devojci navodno udario tri-četiri šamara, nakon čega ga je Jelena ubola makazama u levu šaku.

Ubrzo nakon incidenta, komšije su pozvale policiju, koja je krvavog Marinkovića zatekla ispred lifta i odvela ga u KBC Zemun, a potom i u policijsku stanicu, a Alo! se uputio na Novi Beograd da bismo iz prve ruke saznali šta se dešavalo u stanu učesnika rijalitija.

VEST DA JE IVAN IZBODEN ŠOKIRALA JE JAVNOST Marinković i Jelena nakon tuče i šamaranja uradili još skandalozniju stvar

Foto: Josida Masanori

 

 

Hodnik ispred ulaznih vrata rijaliti para bio je uredno očišćen, a nije bilo ni traga mrljama od krvi. Nakon upornog zvonjenja, ekipi Alo! obratila se Jelena iza zatvorenih vrata, pa nam je besno poručila da ne želi da daje izjave.

- Sklonite se od mojih vrata! Neću ništa da vam kažem - besno je govorila Jelena, dok je njene uzvike prekidao nervozni lavež psa. Iako mu je izrečena hitna mera iseljenja iz stana, kao i zabrana prilaska Ilićevoj, Marinković se svesno oglušio o zakon, te je u jednom trenutku u papučama i šortsu izašao da prošeta njihovog kućnog ljubimca. Ništa manje besan i iznerviran, ni Ivan nije želeo da daje izjave i objasni šta se zapravo desilo.

VEST DA JE IVAN IZBODEN ŠOKIRALA JE JAVNOST Marinković i Jelena nakon tuče i šamaranja uradili još skandalozniju stvar

Foto: Nenad Vujanović

 

Ipak, to su umesto njih uradile njihove komšije s Novog Beograda.

Komšinica koja je želela da ostane anonimna najpre nam je objasnila da je zgrada u kojoj živi poznata po brojnim incidentima.

- Ovo je jedna od problematičnijih zgrada, bilo je ovde samoubistava, a pre nekoliko godina u jednom stanu je pronađena i velika količina oružja - počinje jedna od stanarki solitera, i dodaje:

- Čula se buka pre neko veče sa osmog sprata, ja živim na desetom, a znate i sami kako sve po zgradama odzvanja. U ovoj zgradi postoji mnogo stanova koji se izdaju pa se stanari menjaju neverovatnom brzinom, ali sam viđala Ivana i Jelenu u zgradi - rekla je komšinica, i dodala da se iz njihovog stana često čula buka, dranje, ljubomorne svađe, ali da nije verovala da će doći i do nasilja.

- Svađali su se stalno i burno. Uz psovke, viku, lupanje i lavež njihovog psa, mogao se čuti i plač, ali zaista ne mogu da verujem da su bili spremni da se i fizički obračunavaju pa još i hladnim oružjem - kaže komšinica.

- Mada, ako su se bez blama tukli i kada su bili u rijalitiju, onda ne čudi što to rade i kada ih kamere ne snimaju. Ko zna šta će još da urade, ali daj bože da niko ne strada - kaže na kraju naša sagovornica.

Tukli se u rijalitiju

Veza Jelene Ilić i Ivana Marinkovića tokom trajanja rijaliti šou-programa „Parovi“ bila je izuzetno turbulentna i skandalozna. Često su raskidali i ponovo ozvaničavali svoju veridbu, a ona ga je u nekoliko navrata mučki prebijala pred kamerama. Ivan joj nije pružao nikakav otpor, a njene udarce često su pratile i psovke, kao i neprimerene dijagnoze njegove ličnosti kojima je navodno pravdala svoje ponašanje.

ŠOK! IVAN MARINKOVIĆ VEĆ PREKRŠIO ZABRANU PRILASKA! Nakon sinoćne drame i uboda makazama, bivši rijaliti igrač se vratio verenici!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading