TI RADI KAO KONJ ZA MINIMALAC, JA NEĆU! Starleta izjavom razbesnela javnost u Srbiji, ovakvo bahato ponašanje dugo nismo videli!
Printscreen

Starleta i nekadašnja rijaliti učesnica Sandra Meduza, koja je "poznata" po brojnim lapsusima i ispadima u javnosti, ponovo je šokirala korisnike društvenih mreža.

Sandra je pre izvesnog vremena odlučila da novac zarađuje tako što će prodavati svoje intimne fotografije na jednom sajtu za odrasle, a sada ju je jedan od pratilaca upitao kada će "pronaći normalan posao".

- Mi koji radimo onlajn nismo normalni?! Svako radi ono što voli, ti radi ceo dan, ubij se od posla za minimalac, ja neću - odgovorila je ona.

Podsetimo, pre izvesnog vremena pojavio se Sandrin cenovnik koji je objavio jedan portal.

- U slučaju da želite neku njenu intimnu fotku izdvojite 100 evra. Ukoliko vam je to puno ona bi mogla da vam ponudi kratki snimak u donjem vešu koji košta duplo manje. Što se dopisivanja putem poruka tiče u Sandrinom cenovniku je jasno: "Ko uplati kredit taj će moći da se dopisuje", a pored toga je i uslov da Sandra ima slobodnog vremena, koje bi izdvojila za vas. Njena zadnjica kao reklama košta 300 evra, dok onaj ko želi da je iznajmi na 12 sati treba da spremi 450 evra, ali ne bi trebalo previše da se nada jer intimnog odnosa ne bi bilo. Za tu cenu dobijate pogled na nju i naravno razgovore koje Sandra Meduza može da vam ponudi - preneo je jedan domaći portal.

STIGAO TREĆI ČLAN PORODICE! Milijana i Ivan sada imaju još jedan povod za radost!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading