EKSKLUZIVNI VIDEO Žabac otkrio kako su ga tukli, tvrdi da je nevin, a pogledajte snimak novog napada - policija reagovala (VIDEO)
Printscreen

Nemanja Stamatović (67) Žabac, bivši učesnik „Parova“,  koga je Milica J. zakupac njegovog lokala u Dr Ivana Ribara 91 u Bloku 61, optužila za napad, tvrdi da je sukob izbio jer mu njen suprug od decembra 2020. za kririju duguje 280.000 dinara! On kaže da Milicu nije davio, već da je u naletu besa hteo samo da je izbaci napolje. Incident se dogodio 19. jula, oko devet ujutru, a Milica je prijavila policiji da je Žabac ušao iza šanka i zgrabio je za vrat, a posle toga je šutnuo u stomak. Dok je trajala svađa, ona je zvala supruga Darka Kostića, posle čega je on dotrčao do kafića. Ispred vrata je izbio nov sukob, a policajci koji su došli po Miličinoj prijavi morali su na kraju da uhapse njenog supruga jer je nasrnuo na Žapca i uz salvu uvreda i psovki pretio da će ga ubiti.

- Darko me je nekoliko puta pesnicom udario u glavu zbog čega su policajci zvali Hitnu pomoć. Dobio sam uput za Urgentni centar jer imam bolove u glavi i vilici, a prošle godine sam preležao koronu. Darko mi duguje 280.000 dinara za zakup. U ponedeljak sam od poslovnog prostora dobio opomenu da u roku od osam dana platim taj dug zbog čega sam pobesneo i otišao u lokal da ih izbacim. Od decembra 2020. me lažu i obećavaju da će platiti, ali nijednu uplatu nisam dobio. Prijavio sam ih juče Elektrodistribuciji jer sam otkrio da se strujomer uopšte ne vrti, iako u lokalu rade frižideri i ostali uređaji. Bilo mi je sumnjivo što mi nije stigao nijedan račun i tako sam otkrio da kradu struju! - kaže Žabac i tvrdi da je Milicu samo odgurnuo.

- Rekao sam joj: „Ajde, izađi napolje!“. Zar bi bio na slobodi da sam osumnjičen za nasilje? Zahvalan sam policiji što su Darku stavili lisice, jer da nije bilo njih mogao je kojim slučajem i da me izbode i ubije! Policiji sam dao izjavu i protiv mene će biti podneta prekršajna prijava, dok će Darko biti osumnjičen za nasilničko ponašanje. Nasrtao je čak i na policajce, jedva su ga savladali i stavili mu lisice. Sa Poslovnim prostorom sarađujem već 28 godina, tražiću reprogram da vratim dug koji su oni napravili, dok mi ne isplate zaostale kriije – kaže Žabac. 

Pogledajte snimak napada u okviru teksta i šta je sve Žabac otkrio.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading