NAKON SKANDALOZNE SVAĐE I TUČE! Oglasio se Mili i izneo sve detalje privođenja, a ovo mu je Gorana uradila kada niko nije video!
Printscreen

Milutin Radosavljević Mili, učesnik rijalitija "Parovi" koji je priveden u noći između subote i nedelje, nakon što ga je devojka Gorana Mančić, koja je takođe učestvovala u ovom šou programu gde su se i upoznali, prijavila da ju je pretukao, oglasio se i izneo svoju stranu događaja.

Prvenstveno moram da kažem da smo oboje pušteni istog dana. Sačekao sam je i zaista ko pravu princezu što možete da vidite i na našem zajedničkom profilu na Instagramu. Te večeri je bila pijana i svađala se sa ljudima po ulici. Pokušavao sam da je smirim i tada me je nekoliko puta udarila. Sa njom sam imao stvarno iskrene namere, ali njenoj ljubomori nije bilo kraja. Napravila je vestačku frku i celog me izgrebala. Imali smo takozvanu ljubavnu svađu. I u rijalitiju je takođe bila britka na jeziku i u našem zajedničkom društvu te večeri je rekla mom drugu: "Da li hoćes da imamo odnose", i da u budućnosti hoće da ima odnose za pare. Zatim me je pogodila staklenom bočicom u glavu - tvrdi Mili.

NAKON SKANDALOZNE SVAĐE I TUČE! Oglasio se Mili i izneo sve detalje privođenja, a ovo mu je Gorana uradila kada niko nije video!

Printscreen

 

On smatra da njegova sada bivša devojka hoće samo medijsku pažnju:

Traži samo marketing preko mojih leđa, a ja sam zaista u toj vezi bio korektan. Lepo sam joj rekao u rialitiju šta ja želim i šta mi je cilj, a ona me je takođe i čekala u samom finalu. Na pravdi Boga sam optužen. Ja sam se samo branio od njenih fizičkih i verbalnih nasrtaja, a koliko je ona problematicna mogli ste videti u rijalitiju kada je nasrnula na obezbeđenje - objasnio je Radosavljević i dodao. - Takođe je zvala i mog oca posle svega i tražila od njega da se pomirimo i savete.Ja trenutno nisam dostupan pošto mi je telefon razbila čim budem sutradan popravio telefon, ja ću vam se i lično javiti, pa možemo i uživo da uradimo intervju da vidite povrede koje je ona meni nanela. U policiji je tražila da se pomirimo, a oni su nam rekli da ovo nije obdanište - zaključio je Mili.

MOMENTALNO ZVALA POLICIJU! Mili uhapšen zbog nasilja i maltretiranja, hitno priveden?! Više o tome OVDE.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading