UKUĆANI GA RAZAPELI! Ivan priznao da želi što pre dete sa Miljanom, njen odgovor šokirao Gavrilovića koji joj je poručio samo jedno
Printscreen

Ivan Gavrilović sinoć je bio podvrgnut poligrafskom ispitivanju i tom prilikom otkrio je sve o njegovom odnosu sa Milijanom Bogdanović.

- Da li je istina da bi hteo dete sa Milijanom? - glasilo je jedno od pitanja.

- Da! Ja nikada u životu nisam osetio da neko ima takvu ljubav prema meni i da ja gajim ljubav i strahopoštovanje prema nekome. Mislim da bi ona sad u ovom momentu bila itekako dobra majka i zajedno bismo mogli da uživamo u svemu tome - rekao je Ivan.

Printscreen

 

Parovi su napali Ivana jer je rekao da gaji strahopoštovanje prema Milijani i rekli su da to nije prirodan osećaj u vezi. Ivan Marinković mu je poručio da je manipulator.

- On od mene pravi nasilnika, a svaki put mi naleti na nogu, na ruku - rekla je Milijana.

- Ajde još malo se pohvali svojim ponašanjem. Danas me je ponovo polila vodom. Ponaša se katastrofa - rekao je Ivan.

"Parograf" je ovaj njegov odgovor prepoznao kao lažan.

- Daj vino. Slavimo što sam bila u pravu - povikala je Milijana kroz osmeh.

Printscreen

 

- Mislim da ovo nije istina. Mislim da poligraf nije prepoznao moju istinsku želju da imam sa Milijanom dete. Ona će se sad opet napiti i eto - jadao se Ivan.

- Ona kad je normalna, ona je najbolja žena na svetu. Kad nije normalna, tad je najgora žena na svetu. Čak me je danas pitala da li hoćemo da imamo decu? Da hoću, ali da bude normalna - rekao je Ivan.

- Ti to misliš, ali tvoja podsvest govori nešto drugo. Ti to ne misliš zaista - rekla mu je Slađa.

- Nikad neću biti normalna, sve dok lažeš. Zato što svaki dan lažeš, zato sam svaki dan nenormalna - vikala je Milijana.

Komentari (0)

Loading