KULIĆI ĆE POBESNETI! Ivan ponovo proziva Miljanu i svog sina Željka, bez pardona rekao ono za šta ga najviše osuđuju!
Foto: Youtube/Printscreen

Aleksandar Tirke podvrgao se poligrafskom testiranju, a njegovi odgovori ostavili su sve u šoku. Naime, glavno pitanje bilo je da li se kaje zbog svog ponašanja kada je Neda Lakić, njegova izabranica, ostala u drugom stanju.

Ivan Marinković nije ostao imun na ovu situaciju, pa je istakao kako je dva puta podvrgnut poligrafu, a nije pao na ovom pitanju nijednom.

- Dva puta su me pitali na "parografu" isto pitanje i nisam pao kao ti! Ne znam šta da ti kažem - istakao je Ivan. Tokom emisije voditeljka se osvrnula na Tirketovu bivšu ženu Kristinu za koju tvrdi da je tek naknadno izgradio emocije.

E stock

 

- Kristinu sam zavoleo postepeno, tek kada sam dobio dete sa njom počeo sam nešto da osećam - govorio je Bjelanović, a Marinković se nadovezao:

- Onda ja treba da volim Miljanu - rekao je on.

S obrizom da je njihov odnos jako turbulentan i da mu mnogi zameraju što ne vodi više brigu o njihovom zajedničkom sinu, verujemo da će ove reči duboko zaboleti celu porodicu Kulić.

Podsetimo, Ivan i aktuelna učesnica "Zadruga" Miljana Kulić napravili su dete u vili "Parova", ali Marinković nije posebno zainteresovan za sina Željka Kulića, koji čak ni ne nosi njegovo prezime.

Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading