SLOBODA MIĆALOVIĆ U NOĆNOM PROVODU Evo u čijem društvu je uhvaćena popularna glumica (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Glumica Sloboda Mićalović nedavno je proslavila 41. rođendan, a sada je odlučila da se opusti i zaboravi na obaveze, te se sredila od glave do pete i izašla u noćni provod

Sloboda je aktivna na društvenim mrežama, a na svom Instagram profilu otkrila je ko joj je pravio društvo. U pitanju su njene rođene sestre Dragana i Mirjana Mićalović.

Mi - napisala je glumica u opisu zajedničke fotke sa sestrama.

- Sestrice lepotice; Puno kvaliteta i lepote na jednoj fotografiji; Predivne - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Sloboda je nedavno sa porodicom uživala na odmoru u Crnoj Gori, a lepa glumica je boravila u jednom od najskupljih hotela na Crnogorskom primorju.

Kako je tada otkrio  izvor Informera, Mićalovićeva nije želela da letuje u Budvi, u kojoj pola naše javne scene provede leto, jer je želela da izbegne gužu kako bi mogla da se odmori i napuni baterije za predstave i nove uloge, pa je tako odlučila da ode u Ulcinj.

Sloboda ne voli gužvu, zato je odlučila da umesto Budve ode u Ulcinj kako bi se maksimalno odmorila. Izabrala je rizort koji nudi mnoštvo sadržaja i odličan je za porodice, a nalazi se na samoj obali mora. Pogled sa bazena ju je kupio, a na boravak u hotelu potrošiće više od 3000 evra. Ona ne štedi kada je odmor u pitanju, bitno joj je da ne mora ni o čemu da razmišlja i da joj je blizu more - otkrio nam je nedavno izvor blizak glumici.

DECI NIJE POTREBNO DA UMRETE ZA NJIH Jelena Đoković podelila ovu poruku o roditeljstvu: Zbog njih ostavite loše navike

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading