EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO Novak Đoković gradi hotel na ovoj poznatoj lokaciji, predivan gest srpskog tenisera oduševio sve, a tu nije kraj
Tanjug/Ap

Novak Đoković više od deceniju zarađuje ozbiljan novac kao prvi reket sveta, ali ništa manje ne ulaže u nekretnine i posao koji mu obezbeđuje sigurnost.  

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, ovog puta naš najbolji teniser iskeširaće čak 20 miliona evra za luksuzni hotel i jedan od najvećih sportskih centara u regionu, i to na planini Goč.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO Novak Đoković gradi hotel na ovoj poznatoj lokaciji, predivan gest srpskog tenisera oduševio sve, a tu nije kraj

Alo

 

Kako nam je otkrio dobro obavešteni izvor, Đoković se pre nešto više od dva meseca odlučio na ovaj korak, a izgradnja prestiže nekretnine očekuje se krajem godine. 

- Đokovići obožavaju planine i često ih posećuju. Oduvek su želeli da imaju svoju oazu na visokoj nadmorskoj visini i da naprave prestižan sportski centar koji će imati sve pogodnosi koje su potrebne Novaku tokom treniranja i odmaranja. Pre nekoliko meseci ukazala im se prilika da kupe ogromno zemljište na planini Goč, a Nole je to shvatio kao znak da je vreme da ostvari svoj san i uloži u izgradnju sportskog kompleksa - rekao je na početku razgovora izvor koji je želeo da ostane anoniman.

- Novak je svega nekoliko dana pregovarao o kupovini zemljišta na Goču, a budući da su njegovu ideju podržali vodeći investitori u tom delu Srbije, dogovor je lako postignut. Za nekoliko nedelja očekuje se da zemljište i papirološki bude u njegovom vlasništvu, a početak izgradnje dogovorili su za prve nedelje decembra. Kako na zemljištu ne postoji nijedan objekat, Nole će sa gradnjom početi od nule, pa će mu za izgradnju  hotela i sportski centar biti potrebno nešto više od dve godine - naveo je izvor i istakao da će luksuzni kompleks Đokovića koštati više od 20 miliona evra.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO Novak Đoković gradi hotel na ovoj poznatoj lokaciji, predivan gest srpskog tenisera oduševio sve, a tu nije kraj

Foto: Printscreen

 

- Hotel na tri sprata, pomoćne kuće, sportski tereni, bazeni, teratene i restoran su samo deo toga što Nole planira da izgradi. Početno ulaganje je nešto više od 20 miliona evra, ali on ne žali novac jer želi da sve bude kako treba. S obzirom da se radi o početnom plani izgradnje, velike su šanse da će računica biti i znatno veća - kazao je izvor i otkrio da najbolji teniser sveta isplanirao da sportske aktivnosti i treninzi budu potpuno besplati za sve socijalno ugrožene mališane. 

- Iako su hotel i sportski centar odlično ulaganje koje Novaku vraća sav uloženi novac, od prvog trenutka ga je držala ideja da napravi raj za male sportiste koji žele da treniraju, ali za to nemaju uslova. Prvo što je rekao jeste da će deca iz tog okruga trenirati besplatno, kao i svi ostali mališani koji potiču iz siromašnih porodica. Svima je poznato koliko se njegova porodica mučila kako bi mu obezbedila mogućnost da trenira, pa je to njegov način da se oduži zbog svega što je danas postigao - zaključuje izvor za Alo!.

Stanovi u Monaku, Njujorku, Majamiju...

Najbolji teniser sveta u svom vlasništvu ima nekretnine u različitim delovima sveta, a za ove luksuzne objekte izdvojio je milione evra.

On je nedavno kupio velelepnu vilu u Marbelji koja je, prema pisanju španskih medija, koštala oko 10 miliona evra, kao i stan u Monte Karlu, Monaku, na Menhetnu i Majamiju. Takođe je vlasnik luksuznog penthausa u Beogradu za koji je iskeširao 545.000 evra, a koji ima terasu sa bazenom. U susednoj Crnoj Gori vlasnik je stana u Porto Montenegru u Tivtu, koji vredi više od dva miliona evra. Takođe, vlasnik je i vile u Sremu koja se nalazi kraj Pavlovačkog jezera i koja je još u izgradnji.

TOPALKOVA ĆERKA SE HVALI LUKSUZOM Helena krije muža od očiju javnosti, a sad dobila roleks i skupoceni parfem

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading