SNIMAĆEMO PET GODINA Čuvena Pančeta iz serije "Igra sudbine" otkriva sve tajne, gledaoci je obožavaju, a njoj ne sme niko da pisne
VladimirMarković/Alo!

Sandra Bugarski, koja tumači lik Pančete, u seriji “Igre sudbine“ ističe koliko su zadovoljni povodom toga što su snimili čak 500 epizoda.

- Uzbuđenje je bilo i prošlo, sada smo samo ostali zadovoljni sa onim što smo videli. Srećni smo - ističe Sandra, a na pitanje da li postoji sličnosti Pančete i nje kaže:

- Nijedan glumac nije lik kojeg igra. On ga samo bolje ili lošije tumači. Energiju naravno da daš svom liku. Moraš da mu udahneš život. Koliko u tebi života ima toliko ti i lik diše - ističe Sandra, a o Darku Tomoviću, sa kojim najviše igra je kratko rekla:

- Obožavam ga. I u seriji i privatno - ističe glumica.

SNIMAĆEMO PET GODINA Čuvena Pančeta iz serije

VladimirMarković/Alo!

 

Sandra seriju snima svakodnevno, ali ima vremena za privatni život.

- Imam sve koliko je potrebno, malo manje nego obično, ali uklapam se. Ne sme niko da mi zucne. Na sve to ja uspevam da posložim, da stavim na svoje mesto. Dobra organizacija je najbitnija u životu - kaže Sandra i dodaje da najviše od svega voli da putuje.

- Volim da putujem. Igrala sam folklor, provela sam život putujući. Omiljena destinacija mi je Meksiko - dodaje ona.

SNIMAĆEMO PET GODINA Čuvena Pančeta iz serije

VladimirMarković/Alo!

 

Sam uspeh serije, mnogi nisu očekivali, ali Sandra je znala da će serija trajati dugo.

- Kada je Žarko rekao, dobili smo ponudu, možda će biti neka serija, pregovaramo, rekla sam mu: “To će da bude ekstra. Snimaćemo pet godina“. On je na to rekao: “Znaš, li ti šta je pet godina?“. I eto tako je i ispalo - završava Sandra za Blic.

NIJE MI KUPIO NIŠTA, ZATO JE I BIVŠI! Jovana Jeremić potkačila bivšeg supruga uživo u emisiji, voditelj ostao zabezeknut nakon ove rečenice

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Gledalac

27.07.2022 11:32

Ova serija samo jedna odvratna priča,ja je uopšte ne gledam,čujem od drugih neke komentare koji su na nivou onoga BLjAK