SLOBODA MIĆALOVIĆ BEZ ŠMINKE Proglašena je za najlepšu prirodnu glumicu, ovom fotografijom izazvala lavinu komentara (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Sloboda Mićalović već neko vreme provodi u Crnoj Gori, gde je zajedno sa porodicom otišla na zasluženi odmor.

Pročitajte još: Najomraženija ALBANSKA PEVAČICA u Srbiji na nastupu doživela PEH: Srbi su je URNISALI komentarima, a jedan od njih je bio "Padni ako je Kosovo Srbija"

Mićalovićeva je aktivna na društvenim mrežama, pa tako svoje pratioce na Instagramu redovno obaveštava o svojim aktivnostima na moru. Glumica je sada objavila fotografiju na kojoj je pozirala u prirodnom izdanju i svima pokazala kako izgleda njeno lice bez trunke šminke.

- Pegice, pegice - napisala je Sloboda u opisu fotografije, a komentari na račun njenog izgleda stizali su sa svih strana:

- "Najlepša i najbolja glumica na ovim prostorima", "Predivna si", "Preslatka si", "Jedna je Boba" - samo su neki od komentara ispod fotke koju je objavila na pomenutoj društvenoj mreži.

Sloboda Mićalović godinama važi za jednu od najlepših žena kod nas, a prošle godine je tu titulu dobila i u svetu, pa je tako proglašena za najlepšu glumicu.

Sloboda je od strane američkog portala "Beautiful Women Pedia" proglašena za najlepšu prirodnu glumicu na svetu. Osm Mićalovićeve koja je zauzela sam vrh liste, našle su se i Biljana Tipsarević, Nataša Bekvalac i Sofija Milošević.

LEPA BRENA STIGLA U TIVAT Pevačica se maskirala da je niko ne prepozna, ne odvaja se od tašne od 2.500 €

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading