Omiljena Vulkan akcija – 3 knjige za 999 dinara!
Promo

Vulkan izdavaštvo je organizovalo još jednu veliku akciju za svoje čitaoce. Samo na sajtu vulkani.rs od 22. jula do 4. avgusta možete kupiti 3 knjige po ceni od 999 dinara! Posebno odabrani, uzbudljivi i najčitaniji naslovi sada su na akciji koja se ne sme propustiti. Za porudžbine iznad 2000 dinara dostava na teritoriji Srbije je besplatna!

Spisak naslova na akciji možete pogledati putem LINKA.

Bestseler Njujork tajmsa Ne brini za sutra Emili Henri je originalna i emotivna priča koja će oduševiti ljubitelje ljubavnih romana. Dva pisca na odmoru. Romansa koja samo što se nije desila. Ona piše ljubavne romane i više ne veruje u ljubav. On stvara kvalitetnu prozu, ali je izgubio inspiraciju. Njih dvoje naći će se pred dugim letnjim izazovom koji će dovesti u pitanje sve što su mislili o srećnim završecima.

U svojoj knjizi Misli o nervoznoj planeti Met Hejg nas podseća na sve ono što smo zaboravili. A zaboravili smo da budemo ljudska bića, da budemo empatični, jedinstveni, da sopstvenu vrednost nikada ne merimo u odnosu na druge ljude. Brza i nervozna planeta stvara brze i nervozne živote. Današnja teškoća nije to što je život nužno gori nego što je nekad bio. Izazov je otkriti ko smo u gomili nas samih.

Uzbudljiva i fascinantna priča o životu i smrti iz pera bestseler autorke Belinde Bauer Izlaz oduševiće ljubitelje trilera i krimi-romana. Kada je Feliks Pink došao u kuću u Blek Lejnu, nije ni slutio da će se njegov dosadni, tromi život preokrenuti naglavačke. On je tu da pravi društvo smrtno bolesnom čoveku do poslednjeg daha. Petnaest minuta kasnije Feliks je u bekstvu, nakon što je napravio najveću grešku u svom životu.

Neizvesnost i napetost, dodatni adrenalin! Na nišanu Tejlora Adamsa je neponovljivi triler koji ćete čitati više puta! Džejms i El Eversman putuju kroz pustinju Mohave s namerom da započnu novi život. Kad im se automobil iznenada pokvari, naći će se zarobljeni usred pustare, sa malo vode i bez signala mobilnog telefona. Nekoliko kilometara dalje, smrtonosni snajperista drži ih na nišanu.

Priča o jednoj porodici Roze Ventrele je neodoljiva priča o neočekivanom prijateljstvu rođenom kao cvet iz kamena i zabranjenoj ljubavi koja je glavnim junacima jedina uteha i štit od ostatka sveta u surovoj realnosti italijanskog juga. Kada se suoči sa teškim gubitkom, Marija će morati da pronađe način da savlada zabranjena osećanja prema Mikeleu jer je seme mržnje zavadilo njihove porodice. Od tog trenutka život dobija novi, neočekivani tok.

Ne propustite priliku da iskoristite ovu sjajnu akciju! Potražite knjige na sajtu vulkani.rs.

* Akcija traje od 22. jula do 4. avgusta samo na sajtu vulkani.rs i njom su obuhvaćeni odabrani naslovi Vulkan izdavaštva.

** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije potrebno je da poručite tri naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 999 dinara.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna za poružbine iznad 2000 dinara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading