KOLEGE SU MI TO ZAMERILE Sloboda Mićalović progovorila sa čim se sve susretala zbog svojih uloga
E stock

Sloboda Mićalović je jedna od retkih glumica koja je od početka karijere nizala velike uloge u značajnim projektima.

Pročitajte još: Fotografija bebe Kristijana Ronalda podigla veliku PRAŠINU: Zbog jednog detalja mnogi ih RAZAPINJU na mrežama!

E stock

 

Od kada se pojavila u filmu "Zona Zamfirova" (2002), reditelja Zdravka Šotre, Sloboda nije imala velika čekanja na naredne uloge. Iako je plenila u svakom filmu i seriji, uvek joj je, kako kaže, predstavljalo problem to što je iznova morala da se dokazuje.

Jedna od stvari koju su joj kolege zamerili bila je uloga u hit seriji "Ranjeni orao", koja je proglašena za najgledaniju od kada se u Srbiji meri televizijska gledanost.

Mada ju je uloga Anđelke Bojanić lansirala među zvezde, mnogi su smatrali da joj nije bilo mesto u serijama lakog žanra.

Foto: Dejan Briza

 

- Uvek sam se susretala sa komentarima: "Jao, zašto Mir-Jam, zašto ‘Ranjeni orao’, ‘Nepobedivo srce’…” Kada bi neko od tih mojih kolega probao da izgovori replike iz serije “Ranjeni orao”, shvatio bi koju težinu nose i kakva je to umetnost. Ta naivnost u replici, naivnost situacije… Veoma je teško u današnje vreme da pričaš o nevinosti jedne devojke koju je muž ostavio. Gledali bi te čudno, kao da nisi normalan. A onda su došli “Koreni”, serija koja je meni bliska i koja je ispratila moju životnu zrelost. Za neke svoje ranije uloge danas smatram da su skoro pa negledljive. Sa “Korenima” je to druga priča. Tu seriju sam obožavala da gledam – rekla je nedavno, Sloboda Mićalović za Srbija danas.

POJAVIO SE SNIMAK PADA RADE MANOJLOVIĆ Pevačica je doživela pravi peh na nastupu, ali se ponela kao pravi profesionalac

Komentari (0)

Loading