POZNATA GLUMICA PRIVEDENA U KRALJEVU! Policija presrela glumačku ekipu i presekla im put, otkriven i razlog!
Alo! Vladimir Marković

Glumica M. B. (28) privedena je prošle nedelje u Kraljevu jer su policajci kod nje pronašli jednu tabletu bromazepama za koji nije imala odgovarajući recept.

Zbog ove nesvakidašnje akciji policije na društvenim mrežama se podigla prašina, posebno jer je reč o “bromazepamu” koji je u policijskom dokumentu okarakterisan kao opojna droga.

Kako se može videti u potvrdi o privremeno oduzetim predmetima, koji se pojavio i na društvenim mrežama, ova prilično nesvakidašnja policijska akcija odigrala se 30. juna u Kraljevu, a potvrda je izdata u policijskoj ispostavi Ribnica.

Prema nezvaničnim informacijama beogradskih medija, policija je glumačku ekipu presrela tako što im je automobilima presekla put, posle konferencije za štampu koja je usledila odmah nakon što je odigrana predstava “Ustav”.

Osim što je samo presretanje glumačke ekipe nakon odigrane predstave prilično neuobičajena situacija, buru na mrežama izazvao je detalj da je bromazepam, inače lek koji je u širokoj upotrebi u Srbiji, okarakterisan kao opojna droga.

Po rečima advokata Ivana Simića, ukoliko je u pitanju manja količina psihoaktivnih ili kontrolisanih supstanci, što su pravni termini za drogu i lekove, na okrivljenog se može primeniti načelo oportuniteta.

PROKOCKALA STAN OD 120.000 EVRA?! Otkriveno koju enormnu cifru Lepa Lukić mesečno odvoji na ovaj porok, zavrteće vam se u glavi

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ja

06.07.2022 10:36

Treba privesti tog policijskog sluzbenika