Barbara Pravi PLAKALA kao kiša na koncertu: Najemotivniji TRENUTAK je bio kada se pojavila OSOBA kojoj je POSVETILA pesmu

Vesti 30.06.2022 14:07 0

Sjajna francuska pevačica potvrdila je i zbog čega je toliko voljena među publikom. Beograd je voli na poseban način.

Barbara Pravi PLAKALA kao kiša na koncertu: Najemotivniji TRENUTAK je bio kada se pojavila OSOBA kojoj je POSVETILA pesmu

ATA Images

Koncert šansonjerke Barbare Pravi, koja je srpskog porekla, održan je sinoć u Beogradu na sceni Botaničke bašte Jevremovac, u okviru jubilarnog, 30. izdanja festivala BELEF.

- Dobro veče, Beograd. Kako ste? - Pozdravila je publiku na srpskom jeziku. Onda je prešla na engleski i uporno uzvikivala "hvala lupo", dok pred kraj koncerta nije shvatila da greši te se ispravila.

- Tako mi je drago i divno što sam večeras ovde. Kod vas imam porodicu, moje rođake - rekla je pevačica i onda krenula na sa koncertom.

U pratnji tročlanog benda, sa pet instrumenata (klavir, kontrabas, klavijature, violončelo, bubanj), pop umetnica je sprovodila ljubitelje francuske muzike kroz svoj opus i karijeru koja je počela 2015. godine.

Najemotivniji trenutak koncerta bio je kada se na sceni pojavio njen deda Srbin, kome je posvetila poznatu pesmu identičnog naziva "Deda". Kada je završila pesmu, u suzama ga je dočekala iz prvih redova i dugo ga grlila, što je bio najemotivniji trenutak koncerta.

Barbara Pravi PLAKALA kao kiša na koncertu: Najemotivniji TRENUTAK je bio kada se pojavila OSOBA kojoj je POSVETILA pesmu

ATA Images

 

- Bilo je nedoumica da li da se pojavim na sceni ili ne, i onda su mi rekli ako hoću da dođem, onda moram da budem kratak - nasmejao je Barbarin deda publiku i dobio aplauz.

- Moja unuka često peva ovu pesmu "Deda", jer se možda boji da ću da zaboravim da joj pružim ruku. Zato me stalno podseća i doziva me "Deda, deda" - publika se nakon ovih reči raznežila.

Posle obraćanja njenog deda, otpevala je pesmu "Tamo daleko", koju je njen deda upravo tražio da otpeva, Pevala je i publika. Ovo je bio jedan od najemotivnijih trenutaka sa koncerta.

Rođena je 10. aprila 1993. u Parizu. A šira muzička publika u Srbiji upoznala ju je prošle godine, kada je zastupala Francusku na takmičenju za Pesmu Evrovizije sa pesmom "Voila" i osvojila zavidno drugo mesto.

Pažljivo je odabrala svoje umetničko ime Pravi, smatrajući da upravo ta srpska reč ističe njenu autentičnost.

Mlada umetnica od nepunih 30 leta je aktuelna zvezda savremene francuske šansone, čije je pravo ime je zapravo - Barbara Pjević.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading