STIŽE POJAČANJE U domu Tamare Dragičević i Petra Benčine stižu dve prinove, njihova deca presrećna
Foto: Youtube/Printscreen

Ništa već neko vreme nije toliko raznežilo javnost kao prinova u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine. Da je glumački par svoj dom uvećao za još jednog člana, zapravo dva, saznalo se na osnovu poslednjeg Insta storija dramskog umetnika, koji nije skrivao oduševljenje tim povodom.

Nakon što je Benčina objavio snimke i u opisu napisao " Nova deca su u kraju", na njegovu i Tamarinu adesu pristigle su brojne čestitke i reči podrške, a bilo je i onih koji su komenatrisali da su sada zvanično njih dvoje, njihovi naslednici Staša i Lazar i njihova crnomanjasta kuca, najlepša porodica.

Prinova u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine, su dva bela psa, ženka i mužjak u koje su se sin i ćerka glumačkog para odmah zaljubili. Ni Petar i Tamara sa ova dva lepotana nisu mogli da skinu pogled, stoga je vrlo jednostavno bilo odlučiti se kada se postavilo pitanje o udomljavanju.

Glumac i glumica verovanja su da psi oplemenjuju ljude, da imaju sposobnost da decu nauče da vole i saosećaju, a budući da oni sada imaju veliki, prostran stan nije bilo razloga da bajku za svoje mališane ne učine stvarnom.

STIŽE POJAČANJE U domu Tamare Dragičević i Petra Benčine stižu dve prinove, njihova deca presrećna

Foto: Printscreen/instagram

 

TUGA U DOMU PEVAČICE Kaliopi je podelila fotografiju i napisala reči koje paraju srce: Umro si i sa sobom poneo deo male Opi

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading