ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Seničar dobila glavnu ulogu u srpskoj seriji: Nina postaje popadija
Foto: Printscreen/instagram

Jedna on najlepših Srpkinja, manekenka i televizijsko lice Nina Seničar prihvatila je ulogu u novoj domaćoj seriji koja će od septembra meseca početi da se emituje na TV Prva.

ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Seničar dobila glavnu ulogu u srpskoj seriji: Nina postaje popadija

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako Alo! ekskluzivno saznaje od izvora bliskog Seničarevoj, uloga joj je ponuđena iznenada, a kako joj se scenario i tim koji kreira seriju izuzetno dopao, odmah je prihvatila angažman.

- Nina je doputovala u Srbiju i počela je sa snimanjem serije atraktivnog naziva „Popadija“ - počinje izvor, i dodaje:

- Ona tumači lik atraktivne, seksi lepotice koja iz Njujorka dolazi u manji srpski grad i zaljubljuje se u lokalnog sveštenika. Uprkos različitim stilovima života i očekivanjima, među njima se razvija strasna veza koja se pretvara u ljubav i biva krunisana brakom. Zbog ljubavi s popom atraktivna lepotica pristaje da život s njim nastavi u selu. Serija ima intrigantan zaplet jer lokalna zajednica nije oduševljena što im je lepotica iz inostranstva zavela verskog starešinu.

ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Seničar dobila glavnu ulogu u srpskoj seriji: Nina postaje popadija

Foto: Printscreen/instagram

 

Ninin partner u seriji biće zgodni glumac koji se već proslavio sličnom ulogom crkvenog velikodostojnika u filmu i seriji koji su se bavili epohom.

- Glavna uloga sveštenika poverena je Dejanu Bućinu, koji je u filmu „Nečista krv - greh predaka“ tumačio lik emotivno rastrzanog vladike Mirona zbog koga su ga zavolele mnoge dame. Pored njih dvoje u seriji će se pojaviti mnogi poznati glumci, a projekat će biti specifičan i po tome što će i manje uloge tumačiti velike domaće glumačke zvezde - kaže izvor za Alo!.

Seriju „Popadija“ producira Marko Lekić, a režija je poverena Zoranu Lisincu, koji je publici poznat po tome što je režirao film o životu legendarnog folk pevača „Toma“. Lisinac je režirao i dva holivudska filma: „Pored puta“ i „Islander“.

ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Seničar dobila glavnu ulogu u srpskoj seriji: Nina postaje popadija

Printscreeen You Tube

 

Inače, Nina je u Holivudu snimila nekoliko filmova i serija, a sarađivala je s imenima poput Aleka Boldvina, Anđelike Hjuston, Erika Robertsa, a nedavno je režirala i svoj prvi kratki film „Amore“.

 Napisala knjigu za decu

Nina Seničar je ove godine napisala prvu knjigu za decu pod imenom „Zvezda Slavica“. Lik Zvezde Slavice posvetila je svojoj majci. Ovo je divna slikovnica za decu i roditelje, knjiga s podsticajnim porukama i toplim i maštovitim ilustracijama.

Ideja za knjigu o tri devojčice koje znaju šta bi htele da budu kad porastu, ali sumnjaju u svoje sposobnosti dok ih jedna zvezda ne ohrabri, kod Nine se rodila jedne večeri dok je svojoj ćerki Nori čitala priču za laku noć.

 Dobila ćerku s Džejom Elisom

Nina se već nekoliko godina zabavlja s glumcem Džejom Elisom, s kojim je dobila ćerku Noru Grejs. Naša gumica i zvezda serije „Insecure“ pre dve godine su planirali da stanu na ludi kamen, ali ih je pandemija koronavirusa naterala da promene planove.

MANIJAK ME UCENJUJE ZA SE*S Dušica Grabović za Alo! o bivšem dečku fudbaleru koji je pretio da će objaviti njene gole fotke

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading