SPEKTAKL ZA ĐURĐEVDAN Grad Kragujevac i Smak priredili nezaboravan koncert
Alo

Kragujevčane svih generacija, na platou ispred zgrade Gradske uprave okupio je koncert legendarne kragujevačke grupe Smak koji je organizovan u okviru obeležavanja Dana grada. Posle tradicionalnog đurđevdanskog vatrometa koji je počeo u 21 sat, koncert su svojom promotivnom vožnjom kroz grad najavili članovi  Moto kluba Smak. Potom su se sa bine začuli zvuci gitare Radomira Mihajlovića Točka i publika se prisetitila i uživala u bezvremenim hitovima i pesmama Smaka.

Alo

 

Koncertom koji je trajao više od tri sata, legende roka oduševile su više od 30. 000 gledalaca na prepunom Trgu slobode ispred zgrade Gradske uprave koji su pevali zajedno sa njima. U publici su bile sve generacije, a osim Kragujevčana na koncertu su bili i gledaoci iz brojnih gradova Srbije, čak i stranci, koji su došli u Kragujevac da uživaju u hitovima Ulazak u harem, Šumadijski bluz, Crna dama, Daire, Profesor, Satelit….

Alo

 

Publika se razišla nešto posle ponoći uz bis Ulazak u harem, Bluz u parku, Ljudi nije fer i Plavu pesmu. Bila je ovo nezaboravna đurđevdanska noć i spektakl koji se ne propušta, samo su neki od komentara koji su se mogli čuti među publikom.

Alo

 

Kao predgrupa nastupio je kragujevački bend koji neguje rokenrol zvuk – Epilog. Inače, retrospektivnom izložbom arhivske građe, u Domu omladine obeležena je 50. godišnjica grupe Smak.

Večeras, 7. maja na bini ispred zgrade Gradske uprave od 20.00 sati praznično slavlje se nastavlja nastupima kragujevačkih grupa – Špajz, Fractal, Darkshines, Jelene Tomašević, Osvajača i Agate.

Treći dan obeležavanja Dana grada na trgu ispred zgrade Gradske uprave, u nedelju 8. maja obeležiće koncerti muzičara nešto drugačijeg zvuka, popularnijeg kod mlađe generacije. Nastupaće DJ Silent, Pablo, Green room Crew, MC Bahata, All in, Škabo, Steffan, Kima, Sashka Yanx, Devito.

KAČKAVALJ MASNI PRŽEN SA SLANINICOM Miloš Biković otkrio svoj jelovnik (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading