SUPRUG MI MNOGO POMAŽE Muž Nine Janković je brat ove njene koleginice, a evo i šta je istina o njihovom braku
Foto: Printscreen/Printscreen

Šarmantna glumica Nina Janković sa uspehom se nosi sa ulogom majke, supruge i glumice već nekoliko godina.

S uspehom žonglira privatni i poslovni život, jer kako i sama kaže, ima veliku podršku supruga Mateje Dičića.

SUPRUG MI MNOGO POMAŽE Muž Nine Janković je brat ove njene koleginice, a evo i šta je istina o njihovom braku

Foto: Ataimages

 

- Baš se trudim da uskladim privatne i poslovne obaveze. Ali imam oslonac i pomoć svog supruga i to mi je nešto najvažnije i najznačajnije za ovaj period - kaže Nina Janković koju ćemo uskoro gledati u glavnoj ulozi u filmu “Indigo kristal”.

Ona je istakla da je ovo prvi projekat koji je prihvatila bez čitanja scenarija.

Film je snimala u svom rodnom Šapcu i kako je rekla ne seća se da su pre ovog bili snimani filmovi u ovom gradu.

- Igram Maju, profesorku hemije, koja započinje ljubavni odnos sa svojim drugom iz detinjstva i najveći problem je što bi i ranije bili par ali, on je najbolji drug njenog brata. Posle njegovog izlaska iz zatvora započinju romansu - rekla je Jankovićeva.

Napomenula je da je zahvalna ekipi što su promenili ime njenog lika iz Milica u Maja, pošto je to ime njene drugarice koja je preminula mesec dana pre početka snimanja.

Pročitajte još: Pevačica je nakon DESETOČASOVNOG porođaja rodila MRTVO dete: "Mogla sam da vidim bebinu glavu između nogu"

Zanimalo nas je šta se krije iza ovog intrigantnog naslova.

- Krije se priča o indigo i kristalnim generacijama. Ja sam indigo dete, a moje mlađe kolege su kristalna generacija, koja je sve aktuelnija i mislim da će sve više i više biti tema. Pogotovo nas roditelja jer će i nama deca odrasti i ući u te godine - ispričala je glumica.

SUPRUG MI MNOGO POMAŽE Muž Nine Janković je brat ove njene koleginice, a evo i šta je istina o njihovom braku

Foto: Printscreen/instagram

 

Direktni partner u ovom filmu joj je bliski prijatelj i kum Miodrag Radonjić sa kojim joj je bilo pravo uživanje u radu.

Na pitanje da li je zadovoljna brojem kvalitetnih ženskih uloga u domaćem filmu i serijama, Nina odgovara:

- Ima uloga i puno se snima, ali bi moglo da bude više. Mislim da se rade dobri projekti, i za svakog ima po nešto, jedini problem je što nema baš uvek vremena da se pogleda sve. Ja prva zbog obaveza i dece ne stižem, a nema platforme na kojoj je sve to objedinjeno - ispričala je glumica.

Nina je sa ekonomistom Matejom Dičićem već devet godina u ljubavi, a iz ovog braka oni imaju sina Vukašina i ćerku Ivanku.

Mateja je Ninu verio u novogodišnjoj noći 2013. godine, a već sledeće godine venčali su se u crkvi Svetog Marka u Beogradu. Ono što malo ko zna jeste da je Ninin suprug Mateja brat od ujaka njene koleginice Tamare Dragičević, pa se par verovatno tako i upoznao.

VOLEO JE APLAUZE I KAFANE Jedan od najvećih srpskih glumaca imao je ženski nadimak, a evo kako ga je dobio

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading