KADA SMO SE UPOZNALI IMALA SAM DEČKA Ljubavna priča Dragana Jovanovića i Branke Pujić počela je na snimanju horor filma, a ovo su svi detalji
Foto: Printscreen/instagram

Već tri decenije malo koji brak na javnoj sceni može da se uporedi s onim kakav imaju šarmantni Dragan Jovanović i jedna od najlepših srpskih glumica Branka Pujić. Međutim, niko ne bi ni pretpostavio da ovakva priča puna ljubavi je započela na snimanju jednog pravog horor filma.

Dvoje glumaca se zagledalo jedno u drugo tokom snimanja horor filma „Sveto mesto“ iz 1990. Reč je o pomalo zapostavljenom remek-delu jugoslovenske i srpske kinematografije, koji je režirao Đorđe Kadijević, koji je napisao i scenario inspirisan Gogoljevom pripovetkom „Vij“.

Glavna muška uloga pripadala je Draganu Gagiju Jovanoviću, koji ovde igra mladog bogoslova Tomu, dok je Branka glumila ćerku moćnog feudalca Županskog, koja tri noći nakon smrti ustaje iz svog kovčega i priređuje Tomi zastrašujuće prizore.

Foto: Printscreen/instagram

 

Preporučujemo: Poznata glumica "UHVAĆENA" da se vozi autobusom, a jedan putnik nije mogao da sakrije ODUŠEVLJENJE

Ono što niko nije očekivao jeste da će se bogoslov i „veštica“ zaljubiti. U filmu, ali i u stvarnom životu.

Dragan i Branka ni danas ne mogu da sakriju svoju zaljubljenost i nežnost, a o svom odnosu pričaju otvoreno, pa su tako pre nekoliko godina otkrili kako je počela ova ljubav.

– Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu. "Sveto mesto" nam je bio prvi zajednički projekt i tu je naša ljubav zaista krenula. Ali nešto se događalo i pre toga – iskrena je glumica.

V.Đ.

 

Kako je ona otkrila, kad su se prvi put sreli, Dragan joj je rekao da će se ona udati za njega.

– Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek – izjavila je Branka pre nekoliko godina u jednom intervjuu.

OVO JE PRAVA ISTINA O GRANDU Boba Živojinović otkrio sve detalje koje do sada niste znali

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading