Koikoi oduševio nesvakidašnjim audio-vizuelnim performansom u Domu omladine
Alo

Sinoć je u Domu omladine održan prvi veliki koncert mladog alternativnog benda KOIKOI koji je svojom jedinstvenom energijom pokrenuo publiku već nakon prvih tonova jednog od najvećih hitova debi albuma „Pozivi u stranu“.

Pred punom dvoranom „Amerikana“, bend je prevazišao sva očekivanja publike, priredivši originalni i visoko produciran audio-vizuelni performans o kojem će Beograd još dugo pričati. Među publikom su se našli i predstavnici gotovo svih značajnih muzičkih festivala iz Srbije i regiona kojima se bend, ovim nesvakidašnjim nastupom, prikazao u svom punom potencijalu.

- Zahvalni smo našoj divnoj publici. Ovo je veče koje ćemo pamtiti! Hvala Beograde, ovo je bila potvrda koja nam daje inspiraciju za dalje stvaranje i energiju za predstojeće izazove – rekao je Marko Grabež pod utiskom završenog nastupa.

Koikoi oduševio nesvakidašnjim audio-vizuelnim performansom u Domu omladine

Alo

 

Koncert je trajao više od 90 minuta, a završen je tek nakon što je publika izmamila drugi bis, nakon čega je ovacijama ispratila bend sa bine. Uspeh ovog koncerta predstavlja veliki iskorak u razvoju benda i najavljuje potpuno novu fazu – izlazak iz okvira klubske svirke i novi početak pisanja istorije indie–rock muzike u regionu!

„I na kraju“ - kao što je Dragan Ambrozić rekao nakon prvog slušanja debi albuma „Pozivi u stranu“

- Ostajemo pomalo omađijani, jer je Koikoi napravio nešto što odudara od svega što smo do sad imali priliku da čujemo u ovim krajevima. Ako smo ikad sumnjali, sad je konačno očigledno da najnovija generacija rokenrol undergrounda ima potencijal da napravi dela koja mogu da se mere s visokim dometima prethodnika. 

Koikoi oduševio nesvakidašnjim audio-vizuelnim performansom u Domu omladine

Alo

 

Podsetimo da je KOIKOI nedavno postigao i sjajne uspehe koji su značajni kako za domaću, tako i za regionalnu muzičku scenu. Naime, bend je uvršten u novi program koji je pokrenula IMPALA - Independent Music Companies Association u saradnji sa Youtube-om, a zove se "100 ARTIST TO WATCH". Na listi 100 izvođača našlo se i 10 vrhunskih izvođača iz regiona, koji su svaki na svoj način obeležili prošlu godinu, a među njima je i KOIKOI. Takođe, sa spotom za pesmu "Misisipi, bend je ušao u izboru za najbolji spot na Music Video Awards 2021.

NISAM IMAO DOVOLJNO HRABROSTI, POGUBIO SAM SE Bane Mojićević posle 18 godina karijere priznao zbog čega se kaje

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading