KUBURA SE ZVANIČNO RAZVEO OD ŽENE! Evo šta će biti sa zajedničkim nekretninama!
Printscreen

Kako saznajemo, bračni partneri dugo nisu mogli da se dogovore oko nekretnine koju su zajedno stekli, pa je u skladu sa zakonom odlučeno da je prodaju i podele novac.

Glumac Aleksandar Srećković Kubura i fitnes instruktorka Marija Savić Srećković odlučili su da konačno stave tačku na brak, iako se o njihovom razvodu pisalo u nekoliko navrata. Naime, kako saznajemo njih dvoje su se sada zakonski razveli.

KUBURA SE ZVANIČNO RAZVEO OD ŽENE! Evo šta će biti sa zajedničkim nekretninama!

Alo.rs

 

Dug razlaz

- Taj brak već godinama nije funkcionisao, ali su tek sada Marija i Kubura se konačno i zvanično razveli. Bilo je i ranije reči među njima oko rastanka ali nisu mogli da se dogovore oko stana koji su zajedno kupili. Naime, Kubura je želeo da proda stan na Vračaru i preseli se, dok Marija nije bila za tu opciju. Kako nisu mogli da se usaglase, samim tim su i prolazile godine, a razvoda nije bilo ni na pomolu. Međutim, sada su popričali kao zreli ljudi koji su shvatili da im zajednički život pod istim krovom ne odgovara i da je vreme da se zvanično razvedu - priča dobro obavešten izvor  i dodaje:

KUBURA SE ZVANIČNO RAZVEO OD ŽENE! Evo šta će biti sa zajedničkim nekretninama!

Foto: ATA Images

 

- Na kraju su došli do zajedničkog rešenja da će stan prodati i podeliti novac na ravne časti, jer su istu tu nekretninu stekli tokom braka. Prvenstveno ni zbog dece nisu želeli da ulaze u dublje rasprave, a i vremenom su shvatili što više odugovlače, da će im biti teže - dodao je izvor.

Kako bismo proverili naša saznanja pozvali smo Mariju za komentar. Međutim ona nije bila raspoložena da govori na tu temu, a našu informaciju nije demantovala, niti potvrdila.

LUKASU NI KIŠA NE MOŽE NIŠTA! Ceo Šabac peva hitove najveće zvezde Balkana! (VIDEO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading