OD TOG ČOVEKA NIŠTA NISAM TRAŽILA! Poznata glumica je godinama krila ko je otac njene ćerke, jednom je govorila o njemu, a na kraju je javnost saznala sve!
Foto: Youtube/Printscreen

Glumica Gordana Bjelica odgajala je ćerku Teodoru Bjelicu, koja je pošla njenim stopama, kao samohrana majka, a o njenom ocu govorila je samo jednom.

- Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo - rekla je Gordana jednom prilikom.

OD TOG ČOVEKA NIŠTA NISAM TRAŽILA! Poznata glumica je godinama krila ko je otac njene ćerke, jednom je govorila o njemu, a na kraju je javnost saznala sve!

Foto: Alo.rs

 

Teodora Bjelica izrasla je u lepu i uspešnu devojku, koja vredno gradi svoj glumački put, a njena majka kaže da umnogome podseća na oca.

- Moram priznati da sam ja želela dete, ali ne i brak, i zato od tog čoveka nisam ništa tražila. Bitno mi je da sam dete rodila iz ljubavi i da se to dogodilo sa dobrim čovekom. Njegove osobine danas primećujem kod svog deteta i kroz nju ja volim i njega - rekla je svojevremeno Bjelica, prenosi "Hello".

ISIDORA JE TADA IMALA SAMO OSAM GODINA! Glumica je dugo krila da joj je majka velika filmska diva, opaka bolest je uzela u 40. godini, a evo i ko je ona!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading