ZAVIRITE U LUKSUZNI DOM BOGATE FOLKERKE! Nameštaj od zlata, dvorane i skupoceni detalji, a ogromno dvorište i bazen ostavljaju bez daha! (FOTO)
Foto: Alo.rs

Pevačica Branka Sovrlić (65) je veliku popularnost stekla osamdesetih i devedesetih godina, a bogatstvo koje je zaradila tada, troši i dan danas.

Naime, poznato je da Branka živi u velikom luksuzu o kom je u više navrata i pričala, a nameštaj u njenom domu je ukrašen zlatom.

 

 

- Pre dvadesetak godina kada sam se vraćala iz Frankfurta sa nastupa opazio me čovek koji je u Beogradu otvarao prodavnicu nameštaja. Ponudio mi je da dođem kod njega u salon i da ga pogledam. Fotelje i trosed ukrašeni su zlatom, veoma su kvalitetni i jedinstveni - pričala je Branka jednom prilikom za medije.

 

 

Pevačica je, kako je ranije istakla, sama sređivala svoj dom, bez pomoći dekoratera i arhitekte.

Ono čime se posebno može pohvaliti jesu razni ukrasi i sitni detalji, kao i mnogobrojni antikviteti koje je donosila sa putovanja na koja često ide sa svojim suprugom.

 

 

Svi ti detalji zauzimaju posebna mesta u vitrinama i o svakom od njih vodi računa, jer su tu uglavnom unikatni detalji.

Nekretnina je podeljena po salonima, a osim nekoliko dnevnih boravaka poseduje kupatilo, dve sobe, prostor za opuštanje, pa i ogromnu terasu punu zelenila.

 

 

Ono što je posebno zanimljivo za Branku jeste to da važi za jednu od pevačica kojoj se nikada nije desilo da se u javnosti dva puta pojavi u istoj odevnoj kreaciji.

Kako je žena koja izuzetno voli specifične krpice, u njenom prostranom domu, našlo se mesta i za garderober, koji ima čak šest ogromnih plakara.

ŠOK! RASKINULI RADA I HARIS!? Manojlovićeva pevala u njegovom rodnom mestu, iskulirala svekra i svekrvu, a evo i gde je prespavala

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading