TOM KLINCU BIH ODVALIO ŠAMARČINU! Biković progovorio o početku karijere i otkrio koje scene bi hteo da zaboravi
DejanBriza/Alo!

Miloš Biković je za vrlo kratko vreme postao prepoznatljivo lice i jedan od najuspešnijih glumaca sa ovih prostora. Ipak, ovaj 34-godišnji glumac je na našoj filmskoj i televizijskoj sceni prisutan već 18 godina.

Ako pitate prosečnog ljubitelja filma, verovatno bi vam rekli da je uloga Tirketa u filmu "Montevideo" njegova prva, međutim, istina je malo drugačija. Naime, prva veća uloga za Miloša došla je u ostvarenju 'Stižu dolari', kada je imao svega 16 godina.

Biković je tumačio sina Dragana Jovanovića i Branke Pujić i u seriji je kao tinejdžer pravio razne nestašluke koji su karakteristični za te godine. Međutim, ono što je posebno za ovaj lik je da je imao poprilično karakterističnu frizuru, a nekoliko puta tokom snimanja serije kosa mu je bila farbana, te je u nekim kadrovima imao crvene, a u drugim ljubičaste pramenove.

TOM KLINCU BIH ODVALIO ŠAMARČINU! Biković progovorio o početku karijere i otkrio koje scene bi hteo da zaboravi

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Mislim da me, da sam znao da stvari funkcionišu tako kako funkcionišu, nikada ne bi naterali da nosim onu frizuru. Nikada! Kada sebe gledam na TV-u, tom klincu bih odvalio šamarčinu. Toliko iritantno dete. Ali to je bila poenta. Čudno je kada vidiš, šta to sa dečkom nije u redu, kada ima takvu frizuru? - prokomentarisao je pre nekoliko godina Biković svoj glumački angažman u ovoj seriji.

Taj lik, bezobzira na smešnu frizuru, otvorio mu je vrata za dalju karijeru. Nakon ove serije, završio je i u seriji "Bela lađa", da bi mu se otvorila sva vrata, i krenuo je u saradnju sa Draganom Bjelogrlićem. Prvo je imao malu ulogu u seriji "Vratiće se rode", nakon čega je i zaigrao na filmu. I to kakvom.

BILA SAM USAMLJENA! Goga Sekulić progovorila o krahu braka, pa se dotakla teških trenutaka i šokirala sve svojom izjavom!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading