SNAGA MOG LIKA JE PORODICA! Počinje emitovanje druge sezone serije „Močvara“
Foto: ATA Images

Na konferenciji za medije koja je održana u Jugoslovenskoj kinoteci govorili su kreatori serije kao i glumačka postava.

- Olegova ideja je bila da se sa beogradskog asfalta prebacimo u malo vojvođansko mesto Sentu. Multikulturalnost te sredine je bio jedan od glavnih razloga zašto smo došli na tu ideju. Što se tiče likova, svi oni kriju neku tajnu. Muški likovi su zanosni, bore se sa životom ne bi li im život i svet sabili u svojoj volji i to je razlika u odnosu na prethodnu sezonu - rekla je Milena Marković, scenaristkinja serije.

Njenu priču o tajnama likova potvrdio je i Miloš Timotijević koji u seriji igra Željka Garčevića, uglednog biznismena iz Sente.

- Zadovoljstvo je igrati noar projekte. Sve što se vidi je slika, a ono što je ispod nje je najvažnije. To što krijete krijete i od glavnih junaka, publike i kamere. Zato je ovo snimanje bilo uzbudljivo. Kao što svako voli sebe, tako i glumac voli svoju ulogu i brani je. Ono što mi se dopada jeste što Željko Garčević voli svoje ćerke i porodicu uopšte i to je njegova snaga.

Nove epizode biće premijerno emitovane na Superstar TV od 11. marta svakog petka, subote i nedelje od 21 sat, dok će se na RTS-u prikazivati od 12. marta subotom i nedeljom od 20 časova. Drugi serijal imaće 11 epizoda.

KADA MOGU JA U 61. GODINI, MOGU SVI! Lepa Brena otkrila zahvaljujući čemu tako dobro izgleda!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading