EKSKLUZIVNI ALO! PAPARAZZO! Biković uhvaćen sa devojkom u Beogradu dok su ovo radili! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Miloš Biković je jedan od najpoznatijih srpskih glumaca mlađe generacije, a nakon lošeg iskustva s bivšim devojkama koje su ga javno optuživale da je egocentrik, on se trudi da privatan život sakrije od očiju javnosti.

Iako se zna da odnedavno uživa u vezi s pravnicom Ivanom Milić, Biković izbegava gužvu i javno pojavljivanje s njom, a sada je Alo! paparaco prvi put uslikao zaljubljeni par koji uživa u romantičnom ručku. Naime, Miloš je pre nekoliko dana iz Rusije došao u Srbiju, te je odlučio da nadoknadi izgubljeno vreme i da odvede devojku u restoran s intimnom atmosferom da im radoznali pogledi ne bi pokvarili obrok.

EKSKLUZIVNI ALO! PAPARAZZO! Biković uhvaćen sa devojkom u Beogradu dok su ovo radili! (FOTO)

Alo!/Aleksandar Nalbantjan

 

- Miloš je s devojkom stigao u restoran u ranim popodnevnim časovima. Oni su se trudili da ne privlače pažnju, te su seli za sto za dve osobe u uglu restorana - rekao nam je na samom početku izvor koji se zatekao na licu mesta, i otkrio kako se Biković ponašao.

- Iznenadio sam se jer je jako je kulturan i prijatan. Prema radnici lokala je bio vrlo ljubazan, a sve vreme je ćaskao i smejao se s devojkom. Brzo su naručili hranu, Ivana je jela laganu salatu, a on se odlučio za pastu sa biftekom. Vrlo brzo nakon što su jeli Miloš je platio račun i oni su napustili restoran - zaključio je naš sagovornik.

Na stanove pukao 1.000.000 evra!

Kako je Alo! nedavno ekskluzivno pisao, Miloš je poslednjih godina uložio 1.000.000 evra u nekretnine, i to u tri stana u centru Beograda.

- Miloš je oduvek voleo Dorćol. Kada je kupio majci stan, želja mu je bila da i sebe stambeno obezbedi, što je nedugo zatim i uradio. Međutim, nedavno mu se ukazala prilika da kupi i treći stan, a sve njegove nekretnine su blizu jedna drugoj - rekao nam je izvor tada.

PRE DESET GODINA OČARAO JE SVE ŽENE U SPOTU TINE IVANOVIĆ! Sada je skratio kosu i izgleda još bolje! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading