NA PARKINGU BIG FASHION PARKA! Dečiji festival za najmlađe palilulce
Promo

U organizaciji Gradske opštine Palilula biće održan dugo očekivani Dečiji festival za sve male palilulce i njihove vršnjake iz celog Beograda. Manifestacija će se održati u nedelju, 06. marta sa početkom u 11 h na parkingu BIG FASHION Parka, a ulaz za sve posetioce biće besplatan.

Ovaj jednodnevni porodični festival održaće se po prvi put na mnogima omiljenoj lokaciji za okupljanje u Višnjičkoj 84, gde će posetioci biti u prilici da uživaju u zabavnom programu namenjenom celoj porodici.

NA PARKINGU BIG FASHION PARKA! Dečiji festival za najmlađe palilulce

Promo

 

Dečiji festival obeležiće mnogobrojni zabavni programi koji će se odvijati na centralnoj festivalskoj bini gde će se smenjivati muzički i plesni nastupi, mađioničarski šou programi i atraktivni nastupi žonglera i perkusionista kao i dečija predstava „Šašavi štrumfovi“.

Program će se odvijati i na celom festivalskom prostoru na kojem će atmosferu dočarati levitirajuće figure koje su prava svetska atrakcija ali i štulaši i žongleri kao i maskote omiljenih dečijih junaka. „Photo booth“ je tu za stvaranje večnih uspomena, dok sve ljubitelje slatkih zalogaja očekuje „Bazar čokolade i poslastica“ na kome se mogu pronaći raznovrsne ukusne poslastice.

Ovo je ujedno i poslednjia u nizu zimskih manifestacija koju za svoje sugrađane priređuje Gradska opština Palilula ali ujedno najavljuje i niz proletnjih i letnjih aktivnosti koje će upotpuniti kulturni i zabavni život na Paliluli tokom predstojećih meseci.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading