EVO KO JE DEVOJKA KOJOM SE ŽENI BIKOVIĆ! Crnogorka nikoga ne ostavlja ravnodušnim, rijaliti učesnik joj je rođak, a evo šta studira!
Foto: Printscreen/instagram

Kao bomba odjeknula je vest da glumac Miloš Biković i atraktivna crnogorka Ivana Malić planiraju venčanje.

Glumac će svadbu napraviti u toku godine za uži krug prijatelja na Mokroj Gori.

Ivana (25) je pravnica, poreklom iz Bara, Crne Gore, a u srodstvu je i sa rijaliti učesnikom Vladimirom Tomovićem.

Foto: Printscreen/instagram

 

Na njenom profilu na Instagramu mogu se videti slike sa raznih destinacija, te je evidentno da lepa Ivana voli da putuje i uživa.

Osim toga, Ivana nikoga ne ostavlja ravnodušnim ni svojim odevnim izdanjima, te se može zaključiti da nova devojka poznatog glumica i te kako ima ukusa i stila.

Printscreen

 

Inače, Ivana i Miloš prvi put su se pojavili zajedno prošle godine na Svetskom prvenstvu sveta u boksu u Beogradu, a zatim i na premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" u Kombank dvorani.

Glumac je vezu s Crnogorkom navodno započeo u avgustu prošle godine, samo sedam dana nakon raskida s Ruskinjom Arinom Vološinom, nakon čega su prvi put otišli na zajedničko putovanje u Rovinj, u hotel sa pet zvezdica, gde noćenje košta čak 700 evra.

Foto: Printscreen/instagram

 

Iako se na samom početku veze nisu pratili na Instagramu, niti su se zajedno pojavljivali u javnosti, Ivana nije krila ljubav prema glumcu, te je sitnim detaljima pokazivala emocije.

GLUMICA POKAZALA MAJKU! Malo ko zna kako izgleda žena koja je rodila sestre Mićalović! (FOTO)

Komentari (0)

Loading