JELISAVETA I TEO OVAKO SLAVE ROĐENDAN ĆERKE! Šarenilo i osmesi pokazuju skladan brak glumice i košarkaša!
Foto: Printscreen/instagram

Glumica Jelisaveta Orašanin pokazala je na društvenim mrežama kakvu žurku ja priredila ćerki Petri, koju je pre tri godine dobila u braku sa košarkašem Milošem Teodosićem.

Jelisaveta je pozirala u odevnoj kombinaciji koja je podrazumevala go stomak, dok su farmerke sa obe strane imale po izrez.

Fotografisala se sa osmehom na licu, dok su oko nje bili detalji inspirisani cirkusom, što je, po svemu sudeći, bila tema zabave.

Na jednoj od fotki vidimo i kako Jelisaveta nosi ćerkicu, ali i sina Bogdana, koji je početkom prošlog meseca proslavio prvi rođendan.

Podsetimo, ona je pre par meseci izjavila za pomenuti portal kako uspeva da karijeru uskladi sa porodičnim obavezama.

- Nisam potrčala evo već dve godine. Trening mi je sve sa decom, izmori. Ne treniram, inače, nemam vremena. Deca me slušaju, sad su kod kuće oboje - kazala je ona, a na pitanje na koga deca liče odgovorila je tada:

- Jao, pa videće se! Videće se, pokazaće vreme. Još su mali, ali videćemo već - zaključila je glumica.

GLUMICA KOJA JE OSVOJILA SRCE NAJVEĆEG NOVINARA! Dara Džokić nikada nije prebolela Tirketov gubitak, evo šta je rekla o svojoj ljubavi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
medju decu sa golim stomakom

23.02.2022 07:34

ova sa tim golim stomakom i eksponiranjem nogu nije normalna. Čudno da nije u po bela dana obukla crno sjajno kao za NG i večernje sexi izlaske. Bez ukusa za odevanje