VUJADIN JE TIPIČNI BALKANAC! Mirka Vasiljević otvoreno o deci, obavezama i tome kako se njen suprug snalazi u tome!
Alo

Dok na Kipru podiže četvoromesečnu bebu Aniku, glumica Mirka Vasiljević brine i o troje starije dece koje je dobila sa partnerom, fudbalerom Vujadinom Savićem, i ističe da je za vreme korone naučila da ne pravi planove.

Glumici Mirki Vasiljević (31), koja sa Vujadinom Savićem (31), fudbalerom Apoela iz Nikozije, već duže živi na Kipru, dan je kratak da uradi sve. Uz obaveze oko sinova Andreja (10) i Mihajla (7) i ćerke Adrijane (8), fokusirana je na četvoromesečnu bebu Aniku koju je rodila krajem oktobra.

Glumica je jednom prilikom govorila o tome koliko joj suprug pomaže u podizanju dece.

On je tipični Balkanac koji poslove deli na muške i ženske. Odrastali smo zajedno i znam koliko može. Isto to on zna za mene, što je možda bila moja greška na početku veze jer sam pokazala šta sve mogu sama. Razgovorom sve rešavamo. Kaže mi: "Samo reci šta treba, tu sam" i uradi sve. Kada smo u inostranstvu, trudim se da mu dozvolim da ima mir jer mi živimo od njegovog sporta. On ima teret izdržavanja svih nas, da mora da bude zdrav kako bi bio na terenu, jer je to bitno za profesionalni fudbal - govorila je Mirka.

OTKAD SMO SE VENČALI SVE JE KRENULO PO ZLU! Supruga Ljube Perućice otkrila kroz kakav su pakao prošli, ove detalje niko nije znao

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading