OVAKO SE JOŠ NIKO NIJE VRAĆAO SA SVOG VENČANJA! Sofija Rajović objavila skandalozan snimak i šokirala sve prevoznim sredstvom! (FOTO)
Printscreen

Glumica Sofija Rajović nedavno se udala u tajnosti i sa svojim izabranikom napravila gala veselje u luksuznom prestoničkom restoranu, a goste je zabavljao pevač  Aco Pejović. Ono što je sve dovelo do suza jeste povratak mladenaca kući nakon sopstvenog venčanja. 

Atmosferu sa proslave Sofija je dočarala javnosti putem Instagrama, pa je okačila i kojim prevoznim sredstvom se sa suprugom dovezla nakon slavlja kući.

OVAKO SE JOŠ NIKO NIJE VRAĆAO SA SVOG VENČANJA! Sofija Rajović objavila skandalozan snimak i šokirala sve prevoznim sredstvom! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Glumica je promenila čak tri venčanice tokom dana, sve je bilo organizovano na gala nivou, ali glumica se kada je trebalo da se vrati kući, umesto taksijem povezla ni manje ni više nego - grtalicom.

Ovaj duhoviti trenutak ona je podelila, takođe, na Instagramu sa fanovima uz brojne emotikone.

- Želim najiskrenije da se zahvalim gospodinu sa grtalicom koji nas je odvezao kući. Posle dva sata bezuspešnog pokušaja da dobijemo taksi - poručila je ona uz video mašine.

PREMINULA RIJALITI ZVEZDA! Anja doživela tragičnu sudbinu, pronađena mrtva u porodičnoj kući!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading