NEOČEKIVANI OBRT U SERIJI! Stiže nova Dijana Erski  i pomrsiće konce omljenom liku serije Idi Kanački!
Printscreen

U nastavku serije "Igra sudbine" lik Dijane Erski se neće više pojavljivati, a umesto nje stiže novi lik Dobrice, koji će imati ulogu da spletkari, a igraće ga glumac Miroljub Turajlija.

Snimanje novih 165 epizoda uveliko traje, a produkciju su preuzeli Nikola Burovac i Danijel Đurić, koji stoje i iza serije „Tri muškarca i tetka„.

Glumačka i autorska ekipa „Igre sudbine“ uselila se na novi set u Zemunu, gde je i ugostila predstavnike novinare. U veliki studio smestili su se kancelarije „Kan holdinga„, kafić „Maldivi„, brojne spavaće i radne sobe, a biće izgrađen i treći set, gde će se nalaziti ordinacija, vrtić i stanovi.

Divno je što smo ušli u nove, veće, predivne studije. Sve je glamuroznije, luksuznije i veoma smo zadovoljni. Mi, glumci se privatno družimo i nismo se rastajali, ali sada se ponovo i naši likovi druže. Već desetak dana snimamo u eksterijerima, ali tek sada smo ušli u enterijere. Treća sezona je najuzbudljivija od svih zato što je Žarko napravio neverovatnu i fantastičnu priču. Ovaj nastavak je, po mom mišljenju, bolji od prve i druge sezone, verovali ili ne! Ne možete ni da zamislite šta vas čeka. Dolazi nam dvadesetak divnih glumaca, a Mira Banjac će biti u predivnoj i duhovitoj ulozi – otkriva Milica Milša, i dodaje da o popularnosti serije svedoče i dve nagrade „TV novosti„, koju je publika dodelila Vladanu Saviću i njoj, a prethodno Olji Lević i Luki Racu.

 

 

Pored Mire Banjac, u nastavku ćemo videti i Slobodana Stefanovića, Jelenu Jovičić, Milana Pajić, Miroljuba Turajliju i mnoge druge.

U trećoj sezoni dolazim kao pojačanje zahvaljujući pre svega Žarku Jokanoviću koji je za mene napisao ulogu. Moj lik se zove Dobrica, a da li mu je takav i karakter, tek ćemo videti. On je jedan od novih zaposlenih u „Kan holdingu“, koji će spletkama da doprinese intrigantnosti radnje. U prvih nekoliko epizoda, Dobrica nije toliko blizak sa Adom Kanački. Međutim, još može svašta da se izrodi – objašnjava Miroljub Turajlija.

SLOBA VASIĆ IDE NA OPERACIJU ŽELUCA! Pevačeva supruga se protivi, a zbog velikog straha morao je da kontaktira ovog kolegu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading