SVI JE ZNATE KAO MINU LAZAREVIĆ! Glumica je krila kako se zove 46 godina, ne voli svoje pravo ime, a evo i zašto!
Foto: Alo/Dejan Briza

Mina Lazarević (46) je jedna od naših najpopularnijih glumica, ali ono što njeni brojni fanovi ne znaju je da to uopšte nije njeno pravo ime.

Ona spada u poznate ličnosti koje čuvaju svoju intimu daleko od medija, ali poneki detalj o njenom životu povremeno dospe do javnosti.

Svi je celog života znaju kao Minu, a sve je počelo kada je na svoj prvi rođendan gostima na pitanje kako se zove odgovorila da je njeno ime Mina.

SVI JE ZNATE KAO MINU LAZAREVIĆ! Glumica je krila kako se zove 46 godina, ne voli svoje pravo ime, a evo i zašto!

Foto: Alo/Dejan Briza

 

Čuvena glumica nosi jedno veoma lepo i često ime u našoj zemlji - Mirjana.

Koren reči Mirjana je mirna, krotka, smerna, što ja definitivno nisam. Krotka i smerna umem da budem, ali mirna ne. Što je rekao moj profesor, a sada me Nada Blam podsetila na to, ja sam žena sa hiljadu lica - ispričala je glumica jednom prilikom.

Podsetimo, Mina Lazarević je ponosna mama troje dece ― sinova Luke i Marka i ćerke Ive, a pre nekoliko godina pisalo se i o njenom razvodu od baletskog igrača Gorana Stanića, koji je zbog nasilja u porodici osuđen na godinu dana kućnog pritvora.

ŠOK FOTOGRAFIJE! Nataši Rodić biopolimer izdeformisao usne, a pogledajte kako izgleda sada nakon haos kroz koji je prošla!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading