BILA JE ŽELJA MNOGIH MUŠKARACA Ova glumica je u mladosti važila za pravu lepoticu, a onda je doživela tragičnu sudbinu
Foto: Youtube/Printscreen

Naša proslavljena glumica Eva Ras glumom se bavi već skoro šest decenija. Prvu ulogu odigrala je davne 1963. godine, a mnogi su zaboravili kako je tada izgledala.

Eva je u mladosti bila prava lepotica, odigrala je mnoge uloge u filmovima poput “Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT”, u kojem se za potrebe određenih scena i obnažila, “Majstor i Margarita”, “Biće skoro propast sveta”, itd…

Eva je tada važila za jednu od najtalentovanijih i njalepših naših glumica. Bila je želja mnogih muškaraca, a onda su krenuli tragični događaji u njenom životu.

BILA JE ŽELJA MNOGIH MUŠKARACA Ova glumica je u mladosti važila za pravu lepoticu, a onda je doživela tragičnu sudbinu

Alo!/M. Š.

 

Eva je izgubila supruga Radomira Stevića Rasa 1982. godine, koji je umro iznenada od srčanog udara. Evina i Radomirova ćerka Kruna je potom 1992. godine preminula u Parizu pod nerazjašnjenim okolnostima.

Eva Ras je 2002. godine obolela od kancera, sa kojim se bori i danas.

– Hoću i ja da umrem! Zbog čega više da živim? Želela bih da odem kod moje Krune, Rialde, Mire Furlan i ostalih ljudi koje sam volela i delila život sa njima. Mogla bi i korona da me zakači, ne bih se bunila. Samo da se sve ovo završi. I Mira i Rialda su otišle u roku od nekoliko dana. Takav je život, takva je i smrt – rekla je prošle godine Eva kada su je pitali za smrt koleginice Rialde Kadrić.

PROGOVORIO NAKON 13 GODINA BRAKA Vojin Ćetković otkrio da li postoji ljubomora između njega i Slobode

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading