DOBILA JE I STARATELJSTVO! Ovako danas izgleda bivša supruga našeg poznatog glumca, pokušala je da mu zagorča život, a evo u kakvom su sada odnosu
Foto: Printscreen/instagram

Aleksandar Radojičić često na društvenim mrežama ističe koliko je ponosan otac, pa je tako bilo i tokom praznika koje je proveo u Ajinom društvu, ali nije uvek sve bilo tako sjajno i bajno.

Naime, već godinama idilične slike zajedničkih trenutaka pripadaju samo njima, dok je Ajina mama na nekoj drugoj strani budući da su se glumac i njegova bivša partnerka Jelena Melezović, koja mu je rodila Aju, rastali davne 2014. godine nakon što su dugo bili u vanbračnoj zajednici, a rastanak je bio veoma buran.

Foto: Printscreen/instagram

 

Borba za starateljstvo je bila do te mere nemilosrdna da su bivši partneri jedno o drugom davali oprečne izjave. Jelenini komentari o glumcu išli su od optužujućih do pohvalnih i opet ispočetka.

- Od dana kada je dete zvanično pripalo meni, Aleksandar nam se javlja samo jednom mesečno, a na društvenim mrežama glumi heroja i super tatu. U stvarnosti ne da ne viđa dete, nego ni ne pozove da vidi šta radi - oplela je Radojičićeva bivša partnerka, da bi kasnije davala i izjave poput ove:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Razlog za naš rastanak nije ni preljuba ni nedostatak ljubavi, već nešto treće, intimno, samo naše. Aleksandar je najdivniji otac na svetu. Redovno viđa Aju, koja ga obožava. Šalje joj novac i garderobu i brine o njoj. Iako smo mladi dobili dete, verujem da savršenijeg oca za svoje dete nikad neću naći - takođe je rekla Ajina majka.

Po svemu sudeći, par je danas u dobrim odnosima budući da je pre samo dva meseca Jelena javno čestitala Aci rođendan, i to uz kakvu poruku.

- Danas je rođendan Ajinom tati i Filipovom drugu. Živ, zdrav,srećan i voljen bio. Hvala Bogu što postojiš. Živeo - poručila je Jelena koja se nakon raspada veze sa glumcem okrenula novoj ljubavi.

Udala se i pored Aje ima i sina Filipa s kojim je Aleksandar navodno u odličnim odnosima. Jelena se, kako navode pojedini mediji, danas bavi nekretninama.

Podsetimo, odnos Radojičića i majke njegovog deteta bio je vrlo turbulenatan, a u svojoj najgoroj fazi sigurno je bio između 2014. i 2016. godine koliko je trajala njihova borba za starateljstvo nad ćerkom, koju je na kraju dobila Jelena.

SNEŽANA ĐURIŠIĆ PROLAZI KROZ PRAVU DRAMU! Dečka ginekologa joj muva koleginica iz Granda, pevačica odlepila nakon što je saznala?!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Čitalac

10.01.2022 01:46

Zaletela se, mislila "glumac,bice dosta para,daj da sto pre rodim dete da se obezbedim"! Izgleda voli da bude udata,vec ima i novog i muža i dete!