BILA JE ĆERKA MILENE DRAVIĆ! Za zanosnom glumicom ludela cela Jugoslavija, a ona nestala preko noći!
Printscreen

Tri sestre se spremaju za odlazak na godišnji odmor, a majka im je Milena Dravić koja se nalazi u pravom ljubavnom brodolomu. Većina se seća čuvenog filma “Nije lako s muškarcima” gde su glavne zvezde bili Milena Dravić i Ljubiša Samardžić, ali posebnu pažnju privukle su mlade glumice koje su igrale njene ćerke - Branka Katić, Dubravka Mijatović i Ana Simić.

Branku Katić je osvojila svetsku scenu kada je reč o svetu kinematografije, Dubravka Mijatović je jedna od najpopularnijih glumica kod nas, a Ana... O njoj se veoma malo znada. Trideset šest godina od kada je snimljen ovaj čuveni film.

Život ju je odveo u pozorište i, prema njenim rečima, svesno je odbijala da glumi određene uloge.

BILA JE ĆERKA MILENE DRAVIĆ! Za zanosnom glumicom ludela cela Jugoslavija, a ona nestala preko noći!

Printscreen

 

- Meni je to bilo fenomenalno iskustvo, bila sam jako mlada, a glumila sam sa Milenom Dravić, Ljubišom Samardžićem, a opet je to bila velika uloga. Imala sam 18 godina, a bila sam druga godina Fakulteta dramskih umetnosti. Bilo je vrlo čupavo jer moj profesor Minja Dedić nije dozvoljavao studentima da rade dok ne završe akademiju. Ja sam to uradila i on je to saznao iz novina da sam tog leta snimala i kad sam došla na fakultet, bilo je vrlo opasno. Naravno, oprostio mi je. Voleo me je, bila sam stvarno mlada, kao dete od 16 godina sam upisala fakultet i to je pripisao mom pubertetu - ispričala je glumica.

Posle te uloge, Ana je odbila čak sedam uloga, i koncentrisala se na rad u pozorištu.

BILA JE ĆERKA MILENE DRAVIĆ! Za zanosnom glumicom ludela cela Jugoslavija, a ona nestala preko noći!

Printscreen

 

- Ja sam bila razmažena glumica posle tog filma. Taj film je imao jedan standard i bio je pristojan i tačan u svakom smislu i mislila sam da svaki sledeći film mora da bude toliko dobar, zahtevan za glumu, pa sam ja onda malo i odbijala filmove. Sedam filmova sam posle toga odbila. Igrala sam svašta i u Pozorištu na Terazijama, to su uglavnom mjuzikli i uživam u svakom projektu koji sada radim - iskrena je Ana.

ANA NIKOLIĆ O VASPITANJU ĆERKE: Ne želim da Tara bude kao ja!

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading