STRAVA I UŽAS! Memedović jurio vampira, priča ledi krv u žilama!
Foto: Printscreen/instagram

Poznati voditelj je noć prespavao u vodenici u koju je, po predanju, dolazio srpski vampir Sava Savanović. Memedović je želeo da se uveri u istinitost te priče, po kome je Milovan Glišić napisao fantastičnu pripovetku.

Na ovu ideju je došao dok je prolazio kroz selo Zarožje kod Bajine Bašte, gde je čuo priče meštana koji su tvrdili da su se susreli sa vampirima.

STRAVA I UŽAS! Memedović jurio vampira, priča ledi krv u žilama!

Printscreen

 

- Proveo sam noć u vodenici Save Savanovića, ali nisam imao direktan kontakt sa vampirima. Poveo sam sa sobom snimatelja i psa. Snimatelj je bio na krovu i čitavu noć snimao je mene i psa kako sedimo dole uz logorsku vatru. Za svaki slučaj bio sam naoružan belim lukom i glogovim kolcem. Za mogući susret sa vampirom pripremio me je ekspert za te stvari iz Negotinske krajine Zlatimir Panić, autor knjige "Tako je bilo, očiju mi

- Posle ponoći kada je moj pas Mange zalajao, skoro sam se pokajao - pričao je voditelj.

Jovan je objasnio da mnogi ljudi iz tog kraja, tvrde da su imali kontakt sa vamprima.

- Nama se ništa slično nije desilo. Inače, sam kraj u kom se vodenica nalazi izgleda jezivo i ukleto. Stene i drveće noću sablasno izgledaju. Stoga i ne čudi da stanovnici iz Zarožja pevaju ili viču kada prolaze pored Savine vodenice. Sve smo snimili i gledaoci će to moći uskoro da vide u mojoj emisiji "Vampiri, gde su i šta rade". Ja ne verujem u natprirodne pojave. 

PREDVIĐALI IM BRAK I DECU Dragana Mićalović bila u vezi sa Novakovim bratom, a ovo je bilo presudno za njihov raskid

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jovo

17.12.2021 10:45

Što sam nisi otišao, ovako bi svako mogao.