BEOGRAĐANIN U FILMU "GUČIJEVI"! Pojavio se kao dete na omotu Kinder čokoladice, a sada igra rame uz rame sa čuvenom Lejdi Gagom i brutalan je frajer!
Printscreen

Film “Gučijevi”, inspirisan šokantnom istinitom pričom o porodičnom carstvu iza kojeg se krije italijanska modna kuća “Guči”, stigao je u naše bioskope, a u njemu jednu od uloga igra i rođeni Beograđanin Aleksandar Eger.

Njegovo lice znalo je svako dete i tinejdžer tokom devedesetih jer je krasilo omot “kinder” čokolade. Otac mu je Italijan, majka Srpkinja, a pre nekoliko godina otišao je u Italiju s porodicom, gde je izradio uspešnu karijeru modela.

BEOGRAĐANIN U FILMU

Printscreen

 

On je imao prilike da upozna Baraka Obamu i da se druži s Madonom i Nikol Kidman, a nedavno mu se ispunila želja da bude na naslovnoj strani srpskog izdanja “Mens helta”.

BEOGRAĐANIN U FILMU

Printscreen

 

U filmu kroz tri decenije ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i na kraju ubistva vidimo šta ime znači, koliko vredi i dokle će porodica ići radi kontrole. U glavnim ulogama su Ledi Gaga, Adam Drajver, Džeremi Ajrons, Al Paćino, Džared Leto, Salma Hajek i Džek Hjuston.

DOK JOJ MUŽ BIJE NAJTEŽU BITKU! Ana Bekuta pokazala koliki je profesionalac, zapevala ovu pesmu u teškom periodu, a Cecina ćerka sve snimila!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading