MONIKA BELUČI GLUMI S BIKOVIĆEM Tri holivudske zvezde u sledećem nastavku "Južnog vetra"
Foto: Alo/ilustracija, EPA/ETTORE FERRARI

Jedna od najlepših žena sveta i čuveni holivudski zavodnik pridružiće se na proleće ekipi akcionog trilera reditelja Miloša Avramovića.

EPA/YOAN VALAT

 

 

Pored Monike i Vilijama, u nastavku ćemo gledati i američkog glumca Majkla Medsena, koga publika pamti iz filmova "Kil Bil" i "Ulični psi".

EPA/ ISAAC BUJ

 

 

- Izuzetno mi je drago što će Vilijam Boldvin i Majkl Medsen biti deo serije "Južni vetar". Ovo je prvi prvi put posle mnogo godina da tako velike i priznate holivudske zvezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja sa njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svetske zvezde - kaže Avramović.

Reditelj otkriva da su holivudski glumci već potpisali ugovore, dok su sa Belučijevom pregovori još u toku.

- Sa Monikom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude deo tima. Ima mnogo faktora koji će morati da se usklade, poput termina našeg snimanja i njenih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji - priča on.

Foto: Ataimages

 

 

Boldvin i Medson će u "Južnom vetru" igrati američke agente.

- Oni će u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Planirano je da dođu u Srbiju na proleće ili početkom leta i sve vreme snimaju ovde, najviše u Beogradu. Vilijam i Majkl su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti deo naše ekipe - kaže Avramović.

Miloš Biković, koji u seriji i filmu igra glavnog junaka Petra Maraša, otkriva za "Informer" da u ekipu stiže i pojačanje iz Rusije.

 U drugoj sezoni serije pojaviće se i ruske zvezde. Uskoro ćemo otkriti i koji će sve glumci učestvovati u ovom projektu i učiniti ga još kvalitetnijim, boljim i većim - poručuje naš najpopularniji glumac.

BONUS VIDEO:

SAŠA MIRKOVIĆ NAJAVIO SARADNJU SA PREZIMENJAKINJOM Ugostio Draganu i otkrio u kakvim su odnosima

Komentari (0)

Loading