ON JE NAJMLAĐA ZVEZDA JUŽNOG VETRA! Milutin je sin naše poznate glumice, ima samo šest godina, a evo i šta kaže o Milošu Bikoviću!
Foto: Ataimages

Šestogodišnji Milutin potpuno je očarao publiku još od kada se pojavio u prvom delu “Južnog vetra”, a sada je u nastavku popularnog akcionog filma još jednom dokazao da je talenat za glumu nasledio od mame Nade Macanković.

U novom ostvarenju Miloša Avramovića Ubrzanje”, maleni Milutin Janić ponovo je u ulozi dečaka Luke, tačnije sina glavnog junaka Maraša, kojeg igra Miloš Biković. Iako je dobio jednako jak aplauz na premijeri filma kao ostali glumci, Mićko, kako ga od milošte zovu roditelji i bliski prijatelji, nije pogledao celo ostvarenje, ali ne krije da mu se dopadaju reflektori, scena i naravno aplauzi.

- Na premijeri je bilo super, najviše mi se svidelo kad sam se poklanjao. Nisam gledao film jer nije za decu - ističe Milutin, čija je mama poznata glumica Nada Macanković, sada Janjić.

ON JE NAJMLAĐA ZVEZDA JUŽNOG VETRA! Milutin je sin naše poznate glumice, ima samo šest godina, a evo i šta kaže o Milošu Bikoviću!

Printscreen

 

Upravo je ona pomagala sinu da se dobro spremi za novu filmsku ulogu.

- Bilo mi je zabavno tokom snimanja jer sam igrao igrice sa tatom iz filma. Od glumaca mi se najviše dopadaju Miloš Biković i Jovana Stojiljković, oni su mi i najviše pomagali, kao i reditelj Miloš Avramović - kaže Milutin i dodaje da je mama Nada bila uključena u njegov glumački angažman:

- Mama mi je pomogla da naučim tekst, tako da su mi i ona i tata rekli da sam bio super u filmu - kaže Milutin.

Ovakav utisak potvrdila nam je i sama glumica, koja ističe da joj je najviše drago što je Milutin sve shvatio kao zabavu.

- Još uvek to sve shvata kao zabavu i igru i raduje se snimanju. Ovoga puta je u filmu imao manji zadatak nego u seriji. Ima jednu scenu na kraju filma koja je bila malo zahtevnija, pa sam bila sa njim na snimanju tako da sam znala da je to dobro uradio - kaže Nada i otkriva šta je suflirala sinu dok se spremao za ulogu:

ON JE NAJMLAĐA ZVEZDA JUŽNOG VETRA! Milutin je sin naše poznate glumice, ima samo šest godina, a evo i šta kaže o Milošu Bikoviću!

Printscreen

 

- Ja mu pomažem da savlada tekst i trudim se da ga uputim na pravi način, da se opusti i igra - dodaje ona.

Glumci često ističu da ne bi voleli da im deca krenu istim putem, a s obzirom na to da je Milutin već zvezda u glumačkim kuloarima i svi glumci imaju reči hvale za njega, pitali smo Nadu kakav je njen stav po pitanju njegove umetničke budućnosti:

- Moj je stav da je dug put pred njim, slušaću njegove želje i potrebe. Želim da bude srećan i ispunjen, čime god da se bude bavio - istakla je glumica, dok je Milutin imao spreman odgovor na pitanje šta mu se najviše dopada u svetu glume:

- Dopada mi se što se igram. Voleo bih da budem glumac i karatista - istakao je maleni Milutin.

Podsetimo, Nada je jednom prilikom za pomenuti list otkrila kako je njen Mičko u svet glume zakoračio sasvim slučajno.

- Ta glumačka epizoda se dogodila sasvim slučajno, to nije bila naša namera. Ljudi koji se bave kastingom su ga primetili, kačila sam neke njegove fotografije na društvenim mrežama i zvali su me slučajno. Ali mi ne želimo da to bude praksa i da ga guramo u glumačke vode tako malog. On je, i pre nego što je izašla serija, imao pozive da se pojavi u nekim drugim projektima, ali suviše je mali i treba da odrasta kao dete, a ne kao glumac - istakla je ranije Nada.

ZNAM DA JE ON VELIKI BORAC! Zorica Marković poslala Hasanu jake reči podrške nakon što je hitno hospitalizovan: Neka je Gospod Bog uz njega!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading