PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MALOLETNIKA Tinejdžer objavio film "Južni vetar 2" na svom Jutjub kanalu!
Nina Denda/Alo!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala SBPOK-a, po nalogu Posebnog tužilaštva za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćeno iskorišćavanje autorskog dela ili predmeta srodnog prava.

Biković

DejanBriza/Alo!

 

 

On se tereti da je, bez dozvole nosioca autorskog prava, na svom Jutjub kanalu objavio domaći igrani film „Južni vetar 2“ koji je, kako se sumnja, prethodno neovlašćeno snimio u bisokopu i na taj način omogućio skidanje i gledanje ovog filma većem broju osoba.

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MALOLETNIKA Tinejdžer objavio film

Foto: Ataimages

 

 

Premijera filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje" održana je, podsetimo, 2. novembra, a film je do sada pogledalo više od 300.000 gledalaca.

Reditelj filma je Miloš Avramović, a glavne uloge tumače Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Luka Grbić, Aleksandar Berček i drugi.

Podsetimo, slična situacija dogodila se nedavno i sa filmom "Toma", o legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću, kada je ovo ostvarenje neovlašćeno "završilo" na internetu.

BONUS VIDEO:

URAGANKA PRVI PUT POKAZALA DEČKA FUDBALERA Slavili njegov rođendan, pa se pojavili zajedno!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sasa

16.11.2021 16:07

E to je težak prekršaj, jbt u državi hiljade i hiljade lopova kradu od države i od naroda, a vi se hvalite kako ste uhspsili momka loji je objavio film na yt cinizam