MARIJU KARAN ZATEKLI NA KROVU PORŠEA! Novi detalji skandala koji su nepoznati javnosti: Glumici rasečena butina i povređeno koleno!
Foto: Alo/ilustracija

Mariju Karan je prošle nedelje u Beogradu udario njen dečko Vladan Balaban, nakon čega je glumica urnisala njegov automobil marke "porše", a sad su isplivali novi detalji ovog nesrećnog događaja.

Slučajni prolaznici pozvali su patrolu policije, jer su u Francuskoj ulici na krovu automobila "porše" videli upravo Mariju, prema saznanjima pomenutog lista. Kada su policajci stigli, u automobilu je na mestu vozača sedela Marija Karan (39), dok je pored nje bio Vladan Balban (49). Tada su primetili da žena ima posekotinu na butini i kolenu, a da je Balban vidno alkoholisan.

Karan je objasnila da je sa svojim dečkom bila u obližnjem restoranu, ali su ga zbog svađe napustili i krenuli ka garaži u Dositejevoj ulici. Raspravljali su se niz ulicu, da bi joj on u jednom trenutku navodno udario šamar.

Međutim, ona je zatim uzela tegove i protivpožarni aparat i razbila zadnje staklo na automobilu. Balban je, potom, seo u automobil i krenuo istim. Malo potom je ugledao Mariju kako trči ka njemu. Tada ju je povezao, gde su nastavili svađu.

Kako "Blic" saznaje, Marija Karan je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar. Njoj su konstatovane lake telesne povrede u vidu rasekotine desne butine i oguljenog desnog kolena. U policijskoj stanici Stari Grad Balbanu je izmereno oko 1,15 promila alkohola u krvi. Policijsku stanicu Stari Grad Marija je napustila u subotu oko 10 časova, a Balban dva sata kasnije.

Podsetimo, Marijin advokat je juče naveo da do nikakvog nasilja nije došlo.

OVO JE KUĆA KOJU JE MATIĆ KUPIO OD ROKVIĆA Radovi u toku, a Marinko je jedva čekao da mu Saša postane i komšija! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
.....

09.11.2021 11:56

Ma jel ova likuša dobila Nobela ? Kakvi psiho likovi pune stupce tabloida da ne možemo da nađemo normalnu vest o nekim umovima a ne klasičnim šljokarama...

bgb

12.11.2021 17:26

Prepisana scena iz serije "pet"'u kojoj je igrala agresivku i dobra odigral za razliku od filma ''sedam''gde je igrala poslusnu Koviljku!!!