DELTA JE NEUMOLJIVA, DA SE NISAM VAKCINISALA... Poznata glumica otvoreno o teškoj borbi sa koronom: Sin i ja smo disali kao da imamo čarapu na ustima
Printscreen

Glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja je prebolela koronu, na Instagram profilu podelila je svoje iskustvo borbe sa opasnim virusom, ali i navela da je zahvaljujući vakcinaciji imala slabije simptome od svog 15-godišnjeg sina.

- Više od 7000 zaraženih danas!!! Ispričaću vam svoj 'susret' s koronom nedavno. Sin se prvi zarazio, a onda u domu jedan po jedan; svi osim Enesa. Da, ja sam vakcinisana dva puta, u maju drugom dozom. Ali delta je neumoljiva, i da kojim slučajem nisam, kiseonik bio bi za mene siguran ishod - započela je svoju potresnu ispovest glumica Bojana Gregorić Vejzović.

 

 

- Od glavobolje, temperature, kostobolje, kašlja zbog kojeg dve noći i dva dana nisam spavala, slabosti… sve sam prošla s mišlju kako ovo prežive ljudi koji se nisu vakcinisali? Nisam imala snage da delim apsolutno ništa u trenutku kada se sve odvijalo, ova fotka jedini je zapis tog razdoblja. Danas s ovim brojkama pomišljam kako možda neko, ko zazire od straha prema vakcini, ipak učini sam sebi uslugu i vakciniše se, jer ova bolest je krajnje nepredvidiva. Neko prođe da i ne zna da ju je imao, a neko baš nadrlja i zašto se onda 'kockati'? Uglavnom… - nastavlja ona i dodaje:

Ćerka kao iz 'uputstava', blaga temperatura i gotovo ništa, dok smo sin i ja disali kao da nam neko drži čarapu na ustima, ne možeš udahnuti koliko ti treba, a kašalj je konstantan. Nismo izgubili ukus i miris, već je postao čudan, metalnog ukusa. Od blage temperature do 38,7 a trese kao da je 41. Nakon četiri dana ja sam već bila bolje, dok se Raul mučio s kašljem danima, a onda antibiotik.

- Nalazi su pokazali da su moji bolji od nalaza mog sina, koji ima 15 godina; samo zato jer sam vakcinisana!!! Enes, koji je takođe vakcinisan s dve doze sve vreme je bio uz nas troje i nije oboleo, vakcina ga je zaštitila u potpunosti! Izdržao je trčeći od jedne do druge, pa treće sobe, noseći nam čajeve, supe, inhalatore… hvala ljubavi - ističe glumica.

 

 

Ona je istakla da se danas osećaju svi odlično, da je prošlo vremena, pa se organizam polako oporavio.

- Za kraj, kada su u pitanju teške dijagnoze različitih bolesti, ne sumnjamo u doktore, ne gledamo na naše mirovanje kao na oduzimanje sloboda, već kao na oporavak. Verujmo onima s diplomom medicine molim vas; kako bi se čim pre bezbrižno družili u prepunim pozorištima, koncertima i pevali zajedno! Želim svima zdravlja i veselja - napisala je glumica.

ZNAM DA JE DANIJELA SLAGALA! Milena Radulović obrnula ploču, prišla Branislavu i šokirala izjavom: Leko izvini!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading