Godinu dana bez MARKA ŽIVIĆA: Nju je najviše VOLEO, jednom je prekinuo emisiju samo da joj čuje glas

Vesti 14.10.2022 18:18 1

Danas se navršava tačno godinu dana od smrti našeg poznatog glumca Marka Živića

Godinu dana bez MARKA ŽIVIĆA: Nju je najviše VOLEO, jednom je prekinuo emisiju samo da joj čuje glas

Printscreen/Youtube

Marko je preminuo na današnji dan u 50. godini, nakon višednevne borbe sa obostranom upalom pluća izazvanom koronavirusom, a ostaće upamćen kao divan prijatelj, ali i veoma emotivan čovek. U to ime, prisećamo se i jedne anegdote.

 Na TV Prva dogodila se neočekivana i više nego emotivna situacija, kada je Marko Živić u programu uživo telefonom pozvao svoju mamu Biljanu

Marko Živić, Rade Ćosić i reditelj Marko Jovičić gostovali su u pomenutoj emisiji povodom premijere predstave "Tamo daleko", koja je bila održana 30. marta u "Kombank dvorani".

Vedar i nasmejan sa velikim očekivanjima: Ovako je Marko Živić izgledao na samom početku karijere!

Na početku razgovora o predstavi, Marko Živić je na kratko prekinuo intervju i imao nesvakidašnju molbu za voditelja Dejana Pantelića.

- Ja sam Kruševljanin, moja majka se uvek buni kada joj ne javim da gostujem u nekoj emisiji. Biljana se zove mama. Izvinjavam se gledaocima, ali jedna je majka. Jel mogu samo da je pozovem, staviću je na spikerfon? - upitao je Marko, na šta je voditelj naravno odgovorio potvrdno.

- Halo mama, ja sam sada kod Dekija u "150 minuta", nisam stigao da ti javim, pa mi je sad Deki dozvolio. Upali da gledaš - rekao je Marko Živić, što je izazvalo smeh u studiju.

- Evo uključila sam televizor, hvala Dekiju, pozdravljam vas sve, celu ekipu - odgovorila je Živićeva mama Biljana, a ova situacija izazvala je veliki broj pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Komentari (1)
Loading
macha
15.10.2021 07:53

Pocivaj u miru! Neka ti je laka zemlja i neka ti Bog podari rajsko naselje! Andjeli neka te cuvaju!