ČEKALA SAM 12 MESECI NA OPERACIJU TUMORA Voditeljka Nina Kolundžija otkrila sve o najtežem periodu u životu!
Foto: Printscreen/instagram

- Usred te pandemije, saznala sam da imam benigni tumor pankreasa, i to sasvim slučano na nekom kontrolnom pregledu, bez ikakvih simptoma. Usledilo je godinu dana čekanja na operaciju, da budem iskrena, teških 12 meseci pre svega psihički jer koliko god da su me ubeđivali da ne može tako lako da pređe u maligno, i minimum mogućnosti, budi nemir i strah. Krajem jula sam se konačno operisala i sa tim tumorom, kao da mi je otišla i ogromna stena sa srca. Danas je od svega ostao ožiljak od dvadesetak centimetara i promenjen režim ishrane.

ČEKALA SAM 12 MESECI NA OPERACIJU TUMORA Voditeljka Nina Kolundžija otkrila sve o najtežem periodu u životu!

Foto: Printscreen/Twitter

 

 

Da li su vam se posle toga promenili prioriteti u životu?

- Nisu mnogo jer su oni i pre svega toga bili ispravno poređani, ali sada samo više uživam u sadašnjem trenutku. Ranije sam bila od onih koji se nerviraju i unapred i unazad, šta bi bilo, da je bilo i šta će biti. Sada se trudim da budem prisutna u trenutku jer ono što je bilo ne mogu da promenim, a ne znam šta je to što dolazi.

Imate četvorogodišnjeg sina Luku. Da li je teže i odgovornije biti mama ili novinar?

- Biti mama je najteži i najlepši posao na svetu. Koliko god da kao roditelji učimo svoju decu životu, toliko oni uče nas. Trudim se da svoje vreme organizujem spram njega i njegovih aktivnosti i držim se one da će toliko brzo da poraste, da želim da uživam u svakom trenutku njegovog detinjstva.

BONUS VIDEO:

KEBI ĆU DA ODBIJEM NA DEMENCIJU Ceca sazala šta je Kojić pričao o njoj, pa otkrila njegove laži!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading